sana katılıyorum dostum diğer başka cihazlarda tps auto çıktı bizde hala çıkmadı ne olacak bizim halimizAlıntı:
eirtem Nickli Üyeden Alıntı
:ill:
Printable View
sana katılıyorum dostum diğer başka cihazlarda tps auto çıktı bizde hala çıkmadı ne olacak bizim halimizAlıntı:
:ill:
size görüşlerinizde katılıyorumAlıntı:
arkadaşlar exselans arkadaşımız çalışıyordur mutlaka onlarada gelir...ümitsizlige kapılmayın..
exalans hallader
ustalar merak ettiğim birşey var benim sağ taraftaki bilgilerimin olduğu bölümdeki Average Members yazısının altındaki yıldız neden kırmızı oldu lütfen yardım edermisiniz
yoksa ben forumdan mı atıldım :( :(
benim cihaz tamir olunmu fllaşı yanmış diyorlar
İnşallah Sunny İçinde
Tps Auto Çıkar. Exalans Ustam Şimdiden Yaptığın Herşey İçin Çok Saol.Sabırsızlıkla Beklemekteyiz.............................
nasıl bu kanıya vardınız....cihazınızın flashı yanmışsa eger tekrar yüklenmesi lazım...tamir olur...
hocam merhabalar..polsat yazılımları şu an testtemi..yoksa hiç gelmeyecekmi..merak ediyoruz..gelirse ne zaman verilir..bizi bu konuda aydınlatırsanız sevinirim..saygılarımla..:yes:
Sevgili arkadaşım Exalansın bu konuda yazısı var.Bu yazını keşke oraya yazsaydın daha iyi olurdu ilgili arkadaşın takip edebilmesi açısından.Bizde senin gibi beklemedeyiz.Sevgiler.Alıntı:
ekrem336 Nickli Üyeden Alıntı