gm 9000 serisinde star çıkmyor çözümü ise sozkonusu kanalı advenced mod konumundan pid bilgilerini girerek taratmak...
Printable View
gm 9000 serisinde star çıkmyor çözümü ise sozkonusu kanalı advenced mod konumundan pid bilgilerini girerek taratmak...
yaa bende onu anlıyamıyorum.Alıntı:
ben taratınca çıkıyor :D sizde nasıl çıkmıyor.
demiş arkadaş o frekansta bir sürü yayın var onlar çıkıyorda pakete sıkıştırılmış iki tane ulusal kanalın çıkması %100 sinyal alamakla alakası yok :DAlıntı:
arkadaşım bence sorunun cevabı lnb ayarlarında bazı kanallar lnb ayarları tam olmadığı için sinyal vermiyor lnb hafif oynatınca düzelir sanırım ama istersen bir uyducu çağır ondaki sinyal cihazıyla tam sinyal alırsın benimde mesela stv ntv paketi ve atv yok sorun kesin lnb den gerçi yaptıramadım ama tüm apartmanda aynı sroun var(merkezi sistem)
Paketteki diger yayınlar alınmasa hadi ayarlarınızda sorun vardır v.s denir ama onla alakası yok çünkü paketteki yayın uplink edilirken modülasyon edilir (yani hepsini birleştirip yollanır) uydu alıcıları da bunu domodülasyon eder (birleşmiş yayını ayırır diyebiliriz) kısaca nedemek istedigimi anlamışsınızdır.
gm lerde arkadşlar arama modu advenced olacak.pid video 102 audi 202 yapın 11862 h 27500 frekansını atartın.çıkar.
NOt:bu işlemi yapmadan önce 11862 h 27500 frekansının tp sini silin.dediğim işlemleri yapın
İsim olarak STAR yazmıyor.Başına ve sonuna başka harfler gelmiş.Goldmasterda bu sorun var . tp yi silin tekrar ekleyin.Sonra kanallara bakın.
haklısınız 9.mesajda söyledigim gibi iStarTrigger gibi bişi çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Alıntı:
Bu da Doganın D-Smart için yaptıgı uydu alıcısı açık dsmart kutularında butona bas gibi bir reklam var onun data ları olarak geçiyor bu isimler ama bundan yayın çıkıyor.
İlginç ben bir firma ya ileteyim.
Star TV Kanalını bulamama sorunu
Kumanda üzerinden Menü tuşuna basınız.
Kurulum seçeneğine üzerinde kumanda üzerindeki ok tuşuna basınız.
Kanal Arama Seçeneği üzerinde kumanda üzerindeki ok tuşuna basınız.
Uydu ismi : Türksat
Arama Modu : Advanced
Frekans : 11862
Sembol Oranı : 27500
Polarizasyon : Yatay
PID seçeneği üzerinde kumanda üzerindeki OK tuşuna basınız.
Video PID : 102
Audio PID : 202
PCR PID ..: 8102
değerlerini girdikten sonra kaydet seçeneği üzerinde kumanda üzerindeki OK tuşuna basınız ve Aramayı başlat seçeneği üzerinde kumanda üzerindeki OK tuşuna basarak Arama işlemini başlatınız User isimli 2 adet kanal bulacaktır ve EXIT tuşu ile çıkınız kanal listenizin sonuna User isminde Star TV kanalını bulacaktır...