bayram tv Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ne başkanı üstad sizlerin yanında bizlere çırak denir.
Ben seni baya sitelerde göruyorum ustad başkan sensin :D
29-07-2013, 03:12
Editor
Alıntı:
xxman™ Nickli Üyeden Alıntı
Gece kuşu pek yok sanırım ben yazsam cevap gelmiyor gelmeyincede benimde yazasım olmuyor. :)
xxman ben geldim gitmişsin daha karpuz kesecektik
Yat dinlen abi gözlerine yazık vallaha. :) Rüyanda hiç İP TV linkleri görüyon mu abi. Ben askerdeyken Kurtlar Vadisinin izleyemediğim tüm bölümlerini 1 haftada izleyince Abdülhey le operasyona gitmeye başlamıştım.:puah:
hilmi usta 7-24 sitede sahibi bukadar durmuyor basında:common001::common001:
29-07-2013, 03:13
bayram tv
Alıntı:
Editör Nickli Üyeden Alıntı
Ben seni baya sitelerde göruyorum ustad başkan sensin :D
ben sizi diger sitelerde hiç göremedim heralde burdaki üyeler diger forumlarda faklı nick kullanıyorlar
29-07-2013, 03:32
Editor
Alıntı:
ben sizi diger sitelerde hiç göremedim heralde burdaki üyeler diger forumlarda faklı nick kullanıyorlar
Ben bir buradayım birde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
de.Goldmaster da bizim bu site grubuna ait oldugu için kural ihlali işlemiyorum :D
29-07-2013, 03:35
bayram tv
Alıntı:
Ben bir buradayım birde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
de.Goldmaster da bizim bu site grubuna ait oldugu için kural ihlali işlemiyorum :D
orda co adminsin merak ettigim siteye üye giriş böümüne tıklayınca oyun sitesine yönlendiriyor bu forumun reklamımı yani forum burdan paramı kazanıyor..
29-07-2013, 03:37
Editor
Alıntı:
orda co adminsin merak ettigim siteye üye giriş böümüne tıklayınca oyun sitesine yönlendiriyor bu forumun reklamımı yani forum burdan paramı kazanıyor..
Olabilir herşey :49: forum piyasası bu:) xxman-baldemir (anıl) falanda bir ara giriyorlardı siteye terkettiler:8[1]:
29-07-2013, 04:01
Hikmet™
Alıntı:
Olabilir herşey :49: forum piyasası bu:) xxman-baldemir (anıl) falanda bir ara giriyorlardı siteye terkettiler:8[1]:
Askere gittikten sonra unuttum orayi :) Modlugumda vardi o sitede gitmis girmesek gider tabi :) Aslinda orada tekrar takilsam iyi olur. :)
29-07-2013, 04:03
Editor
Alıntı:
xxman™ Nickli Üyeden Alıntı
Askere gittikten sonra unuttum orayi :) Modlugumda vardi o sitede gitmis girmesek gider tabi :) Aslinda orada tekrar takilsam iyi olur. :)
Takıl takıl ben seni supermod yaptım tekrardan :yahoo: :tongue:
30-07-2013, 00:52
Admin
Herkese selam:) vay uyelik isteyen forum linkleri verilmesi ve oralarda görev yapılması suresiz ban sebebidir:tongue:
30-07-2013, 00:58
Hikmet™
Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Herkese selam:) vay uyelik isteyen forum linkleri verilmesi ve oralarda görev yapılması suresiz ban sebebidir:tongue:
Aman abi banlamada bizi. :D Birde benim bu imzamdaki yazı gün geçtikçe biraz daha küçülüyor sanki.:8[1]: