kesinlikle açıyor ve inamayacakasınız yakında hemde çok yakında farklı bir bomba olacak bu cihazda yazssam kıyamet kopar o yüzden susuyorum
Printable View
tps ler o cihazla anlaşmalı değil ve olsalar bile bu mantıklı değil nasıl anlaşma yaparda emu gibi yayınları uydu üzerinden veriri yayınlarını yakalayan hiç bir marka yokmu bu teorik olarak imkansız ve ayrıca profesyoneller bilirki tps ler kalkıpta sıradan bir markayla anlaşmaz r bu kadar devvvvvvvv firmalar :) varken demi yani kısacası bunu kabul edelim arakadaşlar adamların cihazı açıyor ve ben ahala hiç ama hiç bir kesinti olmaksızın izliyorum beni ilgilendirende bu firmada yazılım desteğinin sürekli olacağını söylüyor eh daha ne .. tabi bu benim görüşüm vs leri bırakalım gerçekçi olalım bazı arkadaşalar desteğin şifreleri açmasıylamı oluyor deyip milleti fırçalıyor bende soruyorum neyle olur destek uydu cihazları her zaman uydu cihazı değilmi farkları ne ne gibi destek farkları olur ... cihazların aralarındaki tek ama tek fark reklam farkı oda beni ilgilendirmiyor
cunku nba tv keyleri coktu artık bilinmiyor:)
uçtu heralde
evet arkadaşlar bu zamana kadar bütün yazılanları dikkatle takip ettim üzülerek söylüyorumki artık tartışma konusu her nedense yavaş yavaş cihaz pazarlama konusuna dönmeye başladı.
Forumumuz bilgi ve paylaşımın yapılması üyelerin birbirlerine bilgi aktarımı yapması üzerine kurulmuştur.Hiç bir firma ile uzaktan yakından ilgimiz yoktur vede maddi olarak destek almamaktayız...
Onun için markaları kötülemek veya övmek gibi bir misyonumuzda yok.Bunları tekrar not olarak ilettikten sonra konuya dönelim...
bu mesajdan sonra kimse msn veya e-mail adresi vermesin ve cihaz alımı için birbirine pm atmasın cihaz hakkında fiyat öğrenmek veya almak isteyen varsa sitesinin adresi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. telefonda var mailde işinizi oradan halledin hiç kimsenin forum üzerinden ticaret yapmasına izin vermem.cihaz hakkında bilgi paylaşmak istiyorsanız gerek deneyimerinizi gerekse teknik özelliklerini buyrun yazın yok amac başka ise kimsenin gözünün yaşına bakmam uzaklaştırırım(Lütfen beni PM okumak gibi yapmayı istemediğim işlere sokmayın)
Konu alım satım üzerine değilde bilgi paylaşmak amaçlı devam etsin almak isteyenlerse yukarıdaki siteden bilgi alabilirler...
Kolay gelsin.