ABD'nin parmağı olan hiç bir şeyi kabul etmiyorum. Bu gün Irak'a yapılanlar ileride bize olabilir.
Printable View
ABD'nin parmağı olan hiç bir şeyi kabul etmiyorum. Bu gün Irak'a yapılanlar ileride bize olabilir.
UtanÇ Verİcİ Abd Yİ Şİddetle Kiniyorum. SÖyleyecek SÖz Bulamiyorum. Hep Abd Nİn Oyunu Bunlar.Şzler.
Amerikanın aslında maşasıydı ama daha sonra amerika tütaka etti ve sonunda islam dünyasına gözdağı vermek için astılar.
Bunun yanında tarihde bizi sırtımızdan vuranların sonu bu oluyor
bence türkün dostu hiç bir ülke olamaz çünkü kuyruk acıları var.
yinede asılmamalıydı .
arap aleminde ramazan bayramına küçük bayram kurban bayramına büyük bayram derler büyük bayram öncesi saddamın asılması bütün müslüman alemine bir meydan okumadır tabii anlayana ama islam ülkelerindeki liderlere bir bakın başta suudiler ve kuveyt olmak üzere hepside abd uşağı emperyalistler diyorki biz adama arifeyi gösterir bayramı göstermeyiz eğer saddamı ırak halkı assaydı inan üzülmezdim ama abd ve onun işbirlikçisi talabani ve barzaninin uşakları[yani bizim askerlerimizin başına çuval geçirenler] benim ağırıma o gidiyor ve içim içimi yiyor tüm dünyada ezilenler birleşirlerse ancak bu emperyalistleri ve onun uşaklarını engelleyebilirler bizler sağcısı solcusu sünnisi şiisi bir araya gelmedikçe yakında aynı uygulamalar iran suriye türkiye pakistan ve diğer islam ülkelerine olacak hepinize saygılar sunuyorum eskişehirden
Bİz Asamadik Onlar Astilar
İnŞaallah Ekonomİk BaĞimsizliĞimizi Kazaninca Apo Da Asilacak.
saddamın öldurulmesı bence cok yanlış bu bence bır amerıkan oyunudur bolgede bır kaus yaratıp gendısıne rahat dolaşabıleceğı bır bolge yaratıp ırakı daha ıyı talan etmek ne olursa olsun bır lıderı o şekıl asmak tamamen gusdahca bır eylemdır beım duşuncem bu nazo
slam aradaşlar saddam asılmamalıydı asılması gerken kişi binerce kişinin ölümüne neden olan terorist başı öcalan abd başkanı puşt ve savaşa destek veren diğer başkanlardır
bende asılmasına karşıyım. Aslında şii sünni araplar salak. kendi kendilerini öldürüp kürtlerin ekmegine yag sürüyorlar. Abd neden kürt katliamından yargılatmadı önce.
Gitti şii katliamı dedi. biliyor araplar birbirine düsecek
Saddamın iğdamı biz müslümanlar için hem zamanlama olarak hem etik olarak çok yanlış.
Hiristiyanlar için ise büyük israil planının oluşmasınnın bir parçası ırak'ta yaşayan şii ve sunni halkı bir birine kırdıracak amerikan güdümlü israil kontrollü
yeni bir devlet kurulacak.Yogoslavyada yaşananlar Irakta yaşananlardan daha kötüydü ama hiç iğdamlık bir durumda yaşatılmadı çünkü onları yapanlarda hiristiyandı işte asıl amaç bu müslüman hiristiyan savaşlarının başlatılması.
hayır doğru bulmuyorum tam bayram arefesinde müslümanlığa yapılmış bir hakaret olarak görüyorum müslümanların tam birleşme zamanı diye düşünüyorum rabbim müslümanlara uzanan elleri kırsın amin