sunny 1030 sky için olurmu teşekkürler:clap2:
sunny 1030 sky için olurmu teşekkürler:clap2:
Hw 16.00.a1 ?:49:
Hw 16.00.a1 ????
12.03.a5 !!!!!
bende üst üste 3-4 defa tarattım.sonuç aynı.1-2 kanal daha buldu o kadar.hazır kanal listesi eklemek istedim eklemek istedim,eklenmedi.:crashs: bende başka bir yazılım(d+) attım.stream yazılımını sevmedim :boese157: daha birşeyleri eksik.yakında snopy usta halleder zannediyorum.:00000002:Alıntı:
snopy usta benim hw' yi sormuşsun:12 c1 a5
sayın snopy keyler çökdümü yoksa devammı
stream yazılımlar maalesefki şebeke taraması,kanal sıralamasının değiştirilmesinde kanalları tek tek taşıma zorunluluğu ,her yazılım yüklendiğinde kanalları baştan aratmak zorunda olması gibi dezavantajları var.ancak şu an için buna katlanmak zorundayız.tüm uydularda temel olarak seyredilen kanalları buluyor.illaki tüm kanallarıda istiyorsanız tek tek elle frekans girmeniz gerekli.yapacak başka bişey yok.hazır kanal listesini yükleyemiyorsanızda şöyle yapabilirsiniz.mesela film kanallarını favori 1,belgesel kanallarını favori 2,***** kanalları favori 3,müzik kanallarını favori 4 e atarak en azından rahat erişim sağlayabilirsiniz.
snopy ustam 12.00.a1 ---16.00.a1 olurmu
arkadaşlar ora 5010DZ HW 16.co.a1 için 28 ocak D+ (ve mtv networks) okey olan yeni bir btm ya da bin yazılımına ihtiyacım var, sunny 7011 d kullanıyorum ama oranın menüsü daha güzel yapan olmaz mı bu yazılımları