Hayret ya başbakan ne karışıyorki diziye :bangin: :bangin:
Printable View
dizinin kalkması çok kötü oldu ne umutlarla tv başına geçtik ama dizi malesef kaldırıldı.ben şunu anlamıyorum forumdaki ankete bakıyorum diğer yerlerdeki anketlere bakıyorum hepsindede ezici çoğunlukla dizinin kalkmaması yönünde oy kullanılmış nasıl oluyorda küçük bir kesim bu diziyi kaldırabiliyor işte burdan çağrı yapıyorum herkese dizinin geri gelmesi için kampanya başlatalım.bizlerde tepkimizi koyalım ortaya sessiz kalmayalım.tabi bu mesajı yazarken forumda böyle bişeyin olduğunu görmemiştim kör tarafıma gelmiş:8[1]:
yazıklar olsun bir avuş teröristin esiri olduk diziyi kalırmasını sağlayan gizli güçleri şiddetle kınıyorum bu ülke bu tv bu yürekli insanlar hepimiz bir bütünüz bizi bölmeye gücünüz yetmeyecek piç pkklılar tüm ülkücüler adına denizli temsilcisi yaşlı kurt
kızma arkadaşım biz o diziyi öyle yada böyle seyredeceğiz.ya netten ya başka kanaldan ya dvd olarak yada vcd olarak sıkma sen canını.bir çin atasözü derki güneşi balçıkla sıvamaya çalışanın eli yanar:8[1]:
bu dizinin yayından kalkmasında çok büyük faydalar var
Bende Sonuna kadar destekliyorum arkadaşlar yazalım Haklarımız arayalım
nasıl Kaldırıyorlar'mış bizde sesimizi duyuralım Bu YASAKÇI Zihniyet genemi Hortladı
Kurtlar vadisine Yasak getirmekle Milliyetçi Olunmuyor Bunlar Yasakları Kaldırmaya Gelmişti Hani. Kaldıracaklarsa önce Türban yasağını Kaldırsınlar verdikleri sözleri Tutsunlar
benim neden mesajım silindi arkadaşlar admin bi ilgilensen sevinirim yorum yazamıycakmıyım ben.