ben geçen ak partiye oy verdim bugunde ak partiye oyumu veririm
ben geçen ak partiye oy verdim bugunde ak partiye oyumu veririm
tepki oyu olarak akp ye veririm insanlar tüm işleri bıraktı ve akp ve Sayın Başbakanımıza verip veriştirmeye başladılar.Hele üniversite öğretim görevlilerinin sınavları bile erteleyip buğünkü mitinğ için öğrencileri teşvik etmeye çalışmaları.yaptığım iş gereği bazı kurumların nasıl bir dejenere içinde olduğunu çok iyi biliyorum.artı birde yök var yök değil toplum ve ülke için yükten başka bişey değil.
mevcut durum ve partiler içinde bundan iyisi yoktur onun için kötünüm iyisini seçmek durumundayız
akp ye veririm
Sevgili Dostum,Alıntı:
Tepki olsun diye oy kullanılır mı?Zaten akp yi başımıza bela eden de vural savaş, yekta güngör özden ve dönemin bazı siyaset ve bürokratları değilmiydi.
Birileri yazdı onlar oynadı. Tayyibi önce şair ettiler, sonra hapsettiler, mazlum ettiler, kahraman ettiler, başbakan ettiler.
Bütün bunları kim yaptıysa onlara sormak lazım, seçimi kim kazanır diye.
Ayrıca miting bu gün değildi, haftaya.
14 Nisan'da Cumhuriyetini, devletini, milletini seven her kesi mitinge katılmaya çağırıyorum. Hangi partili olursa olsun.
Gerçi bizim millet şimdi bu mitinge de tepki olsun diye Tayyibi mazlum görür ya neyse.
Yukarıda arkadaşın biri Hadis-i Şerif ten alıntı yapmış "layık olduğunuz şekilde yönetilirsiniz" diye.
Saygılarımla,
türk milletine hangisi hayirliysa o olur insallah bu arada milletimiz bir geri dønüp gecmise bakmasi lazim ve ona gøre durumu degerlendirmesi lazim saygilar
Tabiki ak parti ecmain:devilprv:
yorumlara bakarsanız bende ak partiye oy veririm
seçimler gediğinde düşünücem şu an için karar vermiş değilim
Telat sen dalga gewçmişin belli. Ne akepesi ne reteesi ya. bunlara mı kaldı benim oyum. abedeye kadar yolları var. Ha bi de borazani (barzani yani) abisi versin ona (oyunu) yada o ona versin. :8[1]:
Sevgi ve Saygılarımla....
14 Nisanda ANKARA'da Cumhuriyet Mitingine...