-
-
-
-
siyaset
Sayın bakanın cumhurun başına geçmesini hiç de olumlu bulmuyorum.teşekkürler
-
Ya göz göre göre kukla devlet oluyoruz arkadaşlar milli hassasiyetleri düşünen yok herkes cebini düşünüyor
A. GÜL seçilirse AB ve ABD nin istediklerinin hepsi harfiyen yerine getirilecektir
Ben olumsuz bakıyorum
-
Turkıye'yı yaralı yatagından kaldırıp yurutmeye baslayan ınsanlardan bırı olan sayın Abdullah GÜLün cumhurbaskanı olması turkıye ıcın ve tabıkı turk ınsanı ıcın buyuk bır sanştır.
Siyaseti ve ülkeler arası diyaloğu bılen ve bıldıklerı bununla sınırlı kalmayan,bılgı bırıkımıyle Turkıye'ye bır cok sey katabılecek olan sayın Gül,ılımlı tavrı ve anlasmalı kısılıgıyle butun ınsanların hak ve özgurlukler ıcın de yasmasını saglayacaktır.
Anadoluyu ve turk ınsanının ne ıstedıgını bılen ve bu ıstekler dogrultusunda sona ulasmak ıcın sımdıye kadar durmadan calısan sayın Gül bundan sonrada aynı amac ıcın kendısını sevmeyenler ıcınde çalısmaya devam edecektır,
bu onu dıger ınsanlardan ayıran ozellıklerden bır tanesıdır.
Fikir kısırlıgından dolayı,Sayın Gül'ü ve onun yol arkadaşlarını eleştiren insanlar yapılanlara baksınlar ve sadece başlarını önune eğsinler.
-
Aslında ben Deniz baykal'ın aday olarak açıklanmasını bekliyordum!:)
Süpriz oldu:)
-
-
tarihin gördüğü en ayrımcı,halkına tepeden bakan,yanaşmayan sezer den 1000 kat iyi olur
-
gördüğüm kadarıyla olabileceginin en iyisi abdullah güldü onu seçtiler hayırlı olsun bence mantıklı bir seçim
selametle