Türkiyenin dış ve iç borçları ne kadar olmuştur son 4.5 yıldır...???
Terör olayları ne kadar artmıştır son 4.5 yıldır...???
İşsizlik oranı ne kadar olmuştur son 4.5 yıldır...???
Printable View
herkes bişey düşünür ama ortada olan te şey eğer ellerini allaha acıp ben doğru yaptim diyor ise ve obür dünyaya gönül rahatlğıyla gidecegim diyorsa ozamanoldu
en son cumhurbaşkanı olacak kişilerden biriydi ama malum arkasındaki destekçiler sayesinde oldu
ben onaylamıyorum
vatana millete hayırlı ugurlu olsun. olumlu buluyorum.
Meclis dışından,halkın sevdiği saydığı biri olması daha şık olurdu..
sevgili arkadaşlar,konu a.gül ün cumhurbaşkanlığı,sapla samanı karıştırmayalım,ELHAMDÜLİLLAH müslümanım vede türk olarak yaradılmışım.sayın gül akp ninmi üyesi ,yoksa sanki dinin çok önemli bir temsilcisimi,nasıl laiklik söylemleriyle din ve millet düşmanları varsa böylede halkın temiz dini duygularını malzeme yapan sahıslarda var birbirlerinden farkı yok.siyaseti dine ,tarihimize mal etmeyelim.yorumlar bu yönde konu ne şahsın olumlu yada olumsuz olması.eğer başımızsa saygı duyacağız sevelim veya sevmeyalim.ama seçildi diye teslimiyetçide olmayacağız.şükür müslümanız,türk olarak yaradılmışız dinimizi,tarihimizi,mazimizi biecek seviyeye sahibiz.geleceğimizi yönlendirecek gücede haiziz.ne din nede türklük kimsenin tekelinde değildir herkesin taşıyabiliyorsa özünde ve mayasındadır.kimsenin kimseyi kırmaya vede hakarete gerek yoktursaygılar.(bu sadece yukarıdaki paragrafa değil bir kaç karşılıklı yazışmaya icabendir)
demokrası dersı verenler erbakanın nıye sıyeset yapamadığına baksınlar
.onu engelleyen neydı.ışledıklerı suçlar aynı erbakan hukum gıydı.abdullah gul cumhur başkanı oldu,gerısını sız değerlendırın demokrası adına
.
Alıntı:
dostum anket sorusunda diyor ki: ABDULLAH GÜL ÜN CUMHURBAŞKANI SEÇİLMESİNİ NASIL BULUYRSUNUZ ?? yoksa adamın adıyla dalga geçin demiyor o zaman bütün abdulah isimliler abd hayranı mı oluyo yani:mad2::mad2::devilprv:
hayirli olsun yalniz cok zorladilar olmasin diye yalniz demokrasi kazandi en iyiside budur