suç işleyeceklere caydırıcı olması bakımından idam cezası olsun diyorum.ama vatanına milletine ihanet edenlerin illaki idam cezasına çarptırılsın.
Printable View
suç işleyeceklere caydırıcı olması bakımından idam cezası olsun diyorum.ama vatanına milletine ihanet edenlerin illaki idam cezasına çarptırılsın.
olmalı...... bu vatana hainlik yapana askere ve polise kurşun sıkana vede bunlara yataklık yapana idam cezası olmalı hemde ilk sorgusu yapıldıktan sonra yapılmalıki...bu vatanın ekmeğini yiyip yan gelip yatırılmamalı...............
bir daha bu suçu işlemeye başkaları cesaret etmemeli...
olsun tabi, olsun ki huzur gelsin amerikayı nasıl asarız ?onu düşünmeliyiz hep beraber.
Teror konulari ile ilgili yeni bir kanunname cikartilip hem idam olmali hemde bunlarla iliskisi tespit edilen MILLETVEKILLERINin dokunulmazliklari kaldirilip onlar da idama kadar goturulmelidirler.
saygilarimla ........BATITRAKYALI......
İdam cezası olması şatr ---bu tip kansızlar olduğu sürece, gereklidir, bu VATANIN şehitleri huzur bulması için İdam şartır ...onları aramızda biz barındırıyoruz ?.
evet olmalı
bu suclar önlemini alamadıkları için bence olmalı cepcimi kalırdı tombalacısımı ya pkk birini sallandırsalardı taksimde bu kadar besle kargayı oysun gözünü olmazdı değil olamazdı %100 olmalı suc oranını görün sonrada bize idam cezasını yasaklatan amerika her hafta elektirikle bir suclu cezalandırıyor canlı yayınlarda
bence idam olmamami.idam geri kalmis ulkelerin siki sikiya sarrildigi
insani olmayan bir ceza bicimidir.donyanin butun uygar ulkelerinde idam
cezasini goremezsiniz.tarihin derin karanliklarindaki insani olmayan
bir ceza bicimine ben karsiyim.buda benim dusuncem
idam cezası olmalı asıllacak çok insan varda kim çıkaracak idam cezasını bu hükümetmi çıkaracak çok zor **********
olmalı