Alıntı:
yazılımı yükledikten sonra kke veya softcam yükledinmi
Printable View
emulu yazılım yüklediğim zaman cihaz hiç bir yayını göstermiyor. Cihaz hiç açılmıyor vwe açılıp açılıp kapanıyor. Orjinal yazılımı yüklediğim zaman cihaz normal çalışıyor. Cihaza kke veya softcam atmadım. Atmayı deneyeyim mi? İlginize teşekkürler. Yargıç:)
Merhaba:
Kaon tabanlı g. master cihazım var şu anada cihazda dcz911 yazılımı var.
h/w: 12 03 a5
yeni yazılım atmaya çalışıyorum malesef cihaz yazılımı almıyor ve ekranında sadece l2 .19 yazısı çıkıyor.kurukafa atmaya çalıştım olmadı.sunny yazılmı yüklemeye çalıştım olmadı.yükleme kablosu uçlarını degiştirdim yine olmadı.Ne yapacagımı şaşırdım.Şu anda cihazda bütün kanallar gösteriyor ama radyo kanalları hafızaya geçmiyor.
Yardım lütfen...................
:49:
Ustalar Bana Yardım Ediniz Lütfen.!!!
Benim Hemco Marka (kaon Tabanlı) Uydu Cihazım Var Ve Ben Buna Yaklaşık 3 Ay önce Yazılım Yükledim. şimdi Yazılım Değiştirmek Istiyorum Ama Olmuyor. Hatta önce Kurukafayı Yüklemek Istiyorum Ama (kablom Sağlam) Cihazda L219 Gösterip Orada Kalıyor Ne Kuru Kafa Neden Yazılım Yüklemiyor Ne Yapmam Gerek.
şimdiden Teşekkürler (acil Cevap Verirseniz Sevinirim.9
arkadaşım bana cihazın bilglerini yaz hw ve sw si lazım
sunny 1030 yazılımı yüklü 12.03.a5 bu k.k. ların hazırladığı bir yazılımdı. bin uzantılı
Arkadaslar ! Lutfen yardim.
Cihazim SUNNY (AT - 8012 DCI) cihaza yanlis yazilim attigimi saniyorum, cihaz surekli acilip kapaniyor. Ustalardan ricam sudur, orjinal bir yazilim atmam mi gerekiyor, sayet orjinal yazilim atmam gerekiyorsa bu yazilimi nereden bulabilirim. Yardimlariniz icin simdiden TSK-ler
Arkadaşım cihazın hw'si nedir