sanırım yazılım çıkmayacak çıksa bile faydası az olacak.............
Printable View
sanırım yazılım çıkmayacak çıksa bile faydası az olacak.............
Umutsuz olmayada gerek yok yazılımın geleceğine eminim ama er veya geç
kardeş aynı şeyleri sözlüyoruzda,sen bana muhalefet içinmi yazdın bunu ,desteklemek içinmi??:D :D .. radiac misalen söylenmiş bir örnek..radiac vs. hangi zıkkımın dibi program olursa olsun...ben ne dedim? 'fabrika desteği olmadAN hiç kimse bişey yapamaz şekil 1A'da görüldüğü üzere' (yani şu andaki durumdan bahsediyorum) dedim...sende diyosunki fabrika desteği olmadaN hiç bişey olmaz...ee şimdi tekrar soruyorum kardeş sen bana destekmi çıkıyosun ,muhalefet mi ediyosun??:D :D :D ...sağlıcakla kal kardeş...:wave: :wave:
yazılım belki gelecektir ama ne zaman .... zaman hızla akıp geçiyor....dijital dünyanın rekabet dünyası çok çetin.. her zaman ilk ve hızlı olan kazanacaktır...............
benim düşüncem yazılımlar biraz geç gelecek.. bunun nedeni yeni cihazlar cıktı piyasaya vede dahasıda piyasaya sürülmedi şimdi firma yeni cıkan cihazlara yazılım yapıyor bunun nedeni ise eskileri es gecip yenilere yoğunlaşmak yani satış yapabilmek acısında kısacası bu bir döngüdür yeni cihaz cıkar eski cihaz yazılım desteğini kaybeder kısa ve öz olarak umarım yanılmamışımdır..... saygılar...
Arkadaşlar ben bu konuda daha önce yazmıştım. Suny cihazları eşineize dostunuza hiç tavsiye etmeyin sattığı ürünün arkasında durmayan firma lara tepki en iyi böyle gösterilir.
tps ler için çalışmalar varmı sunny lerin bazı modellerine var bil diğim kadar kaon tabanlılara niye yok fabrika destek vermiyor arge team veya kaon team bu kulublerdemi çalışmaya yok saygılar
arkadaşlar sizlere katıkmamak mümkün degil ben uydu montaj yapıyorum 2 sene evveline kadar sunny tavsiye ediyordum ve hiç yoksa 70.80 adat sunny sattırdım 7010 serisi özellikle şimdi sunny 10000 serisi cıkmış aman allahım o da ne cihaz demeye bin şahit ister kanal sıralaması bir rezalet kanal editörüyle bi kanal atalım dedik cihaz elim de kaldı yani bundan sonra yumatu ,digilindan şaşmıyorum
sunny böyle yaparak pazar payını kaybeceginin ya farkında degil yada artık doyuma ulaştılar?