Brezilyalı oyuncu, Kalli ve Adnan Sezgin ile yaşadığı diyaloglar kadar hırsıyla da kampa damgasını vurdu.
İlk yarıda sergilediği müthiş performansla (8 gol, 14 asist) G.Saray'ın başarısında büyük rol oynayan Lincoln, devre arasında da gündemden inmedi! İzinden yönetimin bilgisi dahilinde 5 gün geç dönen sambacı, bu kez getirdiği özel fizyoterapistiyle konuşuldu. İdmanlarda parasını kendi ödediği adamıyla çalışan Brezilyalı yıldız, hırsıyla olumlu not aldı. Antrenman sırasında geçen sezon kendini kadro dışı bırakan Kalli ile konuşması farklı algılanan Lincoln, Adnan Sezgin'le barbeküde yaşadığı diyalogla da olay oldu.
16-01-2009, 21:07
sarıkanarya_41
Her maç stresli
Arda, oynadıkları her karşılaşma öncesinde büyük bir stres yaşadıklarını söyledi. Bu konuda "Yine stresliyiz yine kaybedersek her şey bitecek" diye espri bile yaptıklarını kaydeden genç yıldız, "Her maçı çok fazla önemsiyoruz. Bu nedenle her maç öncesi stres yaşıyoruz " dedi.
16-01-2009, 21:07
sarıkanarya_41
Yolcular netleşti
G.Saray'ın Antalya kampı sonrasında kiraya verilmesi düşünülen oyuncular belli oldu. Antalya kampında Leverkusen ile Werder maçlarında denenen bütün genç oyuncular içinden Alparslan Erdem ve Ferdi Elmas'ın kiraya verileceği ve bu kararın oyunculara iletildiği öğrenildi.
16-01-2009, 21:08
sarıkanarya_41
Galatasaray günlüğü
Meira ayrı çalıştı Cimbom, Antalya kampındaki son çalışmasını dün gerçekleştirdi. Skibbe yönetimindeki idmanda oyuncular istasyon ve dar alanda kısa pas çalışmaları ile yarı alanda çift kale maç yaptı. Yaser çalışma sırasında elinden hafif bir sakatlık geçirdi. Antrenmana Linderoth, Mehmet Güven katılmazken, Meira ayrı çalıştı.
Sasa İliç Larissa'da Galatasaray'da Erik Gerets döneminde iki sezon forma giyen ve 71 maçta 27 gol atan Sasa İliç, Yunanistan'ın Larissa takımına transfer oldu. Avusturya'nın Red Bull Salzburg ekibinde başarılı olamayan Sırp orta saha oyuncusu, bazı Süper Lig kulüplerinin de transfer listesinde yer alıyordu.
Malatya maçı 20 TL Fortis Türkiye Kupası B Grubu'nda yarın Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak Galatasaray- Malatyaspor karşılaşmasının bilet satışı Biletix'te devam ediyor. Fiyatlar 20, 75 ve 100 lira arasında değişiyor. Maç saat 19.00'da başlayacak. Cimbom berabere kalırsa çeyrek finali garantiliyor. Yenilirse diğer sonucu bekleyecek.
Ayın golü hangisi? Cola Turka Ayın Golü Yarışması'nda aralık ayının adayları belli oldu. Kewell'ın A.Gücü'ne, Arda'nın G.Birliği'ne, Baros'un Beşiktaş'a attığı (2. gol) goller arasında taraftarlardan en çok oyu alan, aralık ayının golü seçilecek. En güzel golü doğru bilen taraftarlar çekilişle çeşitli ödüller kazanacak.
17-01-2009, 19:27
sarıkanarya_41
Haftaya uzatırız
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sarı-kırmızılı yönetici, Marsilya'nın istediği stoper için "O, bizim için özel bir isim. İmza atarken para bile konuşulmaz" dedi.
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, yeni sözleşme için görüştükleri Servet Çetin'in mukavelesini haftaya uzatacaklarını açıkladı. Galatasaray TV'ye konuşan sarı-kırmızılı yönetici, "Servet bizim için farklı bir oyuncu. Sakatken bile inanılmaz özveride bulunarak sahaya çıktı. Galatasaray ruhuyla doğmuş bir oyuncu. Sözleşmesini önümüzdeki hafta uzatacağız. Onunla kesinlikle rakamlar konuşulmaz bile, Servet de konuşmamayı tercih eder" dedi.
Sercan'la görüşmedik
Üstünel, Sevilla'dan kiraladıkları De Sanctis'in bonservisini almak için de Udinese ile Sevilla arasındaki mahkemenin sonuçlanmasını beklediklerini kaydederek, "Dava CAS'a giderse sonuçlanması ağustosu bulur. O zaman duruma bakarz. De Sanctis, Galatasaray'da kalmak istiyor, burada mutlu" diye konuştu. Tecrübeli yönetici, takımlarıyla adı anılan Bursasporlu Sercan Yıldırım için ise bir görüşme yapmadıklarını ifade etti.
17-01-2009, 19:27
sarıkanarya_41
Zımba gibiyim
"İkinci yarı zorlu geçecek, bu nedenle ekstra çalışıyorum Performansım daha da artacak. Kalli ile geçmişi unuttuk".
Cimbom'un sambacısı Cassio Lincoln, takımda kimseyle bir sorunu olmadığını vurgulayarak, "Kendimi sadece ikinci yarıya hazırlıyorum. Lige bıraktığım yerden yine bomba gibi başlayacağım" dedi. Feldkamp ve Adnan Sezgin ile konuşmalarının basında çok farklı yerlere çekildiğini belirten Brezilyalı yıldız, "Kalli ile idmanda sohbet ettik. Ertesi gün 'fırça yedim' diye yazıldı. Oysa ben geçmişi çoktan unuttum, o da gayet samimiydi. Barbeküde bu nedenle basına kırgındım. Adnan Sezgin, 'Sen yemeğini ye, ben hallederim' dedi. Bu konuşma da 'tartıştılar' diye aktarıldı" dedi.
Hedeflerimiz büyük
Takımda gerek yönetici, gerekse teknik heyet ve futbolcularla arasının çok iyi olduğunu vurgulayan Lincoln, "Bu tür haberlere lütfen artık bir son verilmesin" diye konuştu. Brezilyalı oyuncu, form durumu ve ikinci yarı ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Fizyoterapistim ile Antalya'da fizik kondisyon açığımı kapatmak için ekstra çalışmalar yaptım. Şu an gayet iyi durumdayım. İkinci yarıda performansım daha da yükselecek. Önümüzde çok zorlu bir 4-5 ay var. UEFA'da büyük hedefler çizdik. Ligde ve kupada da şampiyon olmak istiyoruz. Umarım hepsine ulaşırız."
17-01-2009, 19:28
sarıkanarya_41
Nice 100 yıllara!
İki kulüp arasındaki ilk maçı Cimbom 2-0 kazanırken, toplamda 136 galibiyet ve 507 golle sarı-lacivertli takım üstün bulunuyor.
İlk kez 1909'da
Türk sporunun en köklü kulüplerinden Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabet bugün 100. yıldönümünü kutlayacak. 1905 yılında kurulan Galatasaray kulübü ile 1907 yılında kurulan Fenerbahçe kulübü, ilk kez bundan tam 100 yıl önce, 17 Ocak 1909 tarihinde karşı karşıya geldi. Şimdi Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bulunduğu ve o zamanlar ''Papazın Çayırı'' olarak adlandırılan yerde yapılan ilk mücadeleyi sarı-kırmızılı ekip 2-0 kazandı.
Cimbom: 462 gol
Ezeli rekabette, galibiyetlerde ve gol sayısında ise Fenerbahçe'nin üstünlüğü göze çarpıyor. İki takım, şimdiye dek resmi ve özel toplam 361 kez karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, geride kalan maçlardan 136'sını kazanırken, sarıkırmızılılar 116 defa galip geldi, 109 maç berabere bitti. Fenerbahçe'nin attığı toplam 507 gole, Galatasaray 462 golle karşılık verdi. Lig tarihinde ise iki takım 101 kez karşılaşırken Fenerbahçe, galibiyette 41-29 üstünlük kurdu.
sarıkanarya_41
Ankarasporlu Ediz'e gözaltı
Sarı-kırmızılılar, genç oyuncuyu bugün Altay önünde izleyecek.
Galatasaray, Ankaraspor'un 23 yaşındaki stoperi Ediz Bahtiyaroğlu'nu gündemine aldı. Sarı-kırmızılıların, genç oyuncuyu bugün İzmir'deki Altay-Ankaraspor maçında bir ekibe izleteceği öğrenildi. Savunmaya alternatif olarak transferi düşünülen Ediz, başkent ekibinde bu sezon ligde 10 maçta forma giydi. Beş sarı, bir de kırmızı kart gördü.
sarıkanarya_41
Sabri rekabete hazır
Milli oyuncu, sağ beke transfer yapılırsa bundan mutlu olacağını söyledi, "Kimseden korkum yok. Kendime güveniyorum" dedi.
G.Saray'da Uğur Uçar'ın sakatlanması ile sağ beke monte edilen Sabri Sarıoğlu, rekabete her zaman hazır olduğunu söyledi. Sarı-kırmızılı oyuncu, "Asıl mevkim burası değil. Ancak görevimi yerine getirdiğimi sanıyorum. Başka bir oyuncu alınırsa çekinmem. Kendime güveniyorum" dedi.
İlk yarıda geçirdiği sakatlıklar nedeniyle gerçek performansına ulaşamadığını belirten milli futbolcu, "Kamp çok iyi geçti. İyi bir form tuttum. Ligin başlamasını bekliyorum. Taraftarımız Sivasspor maçında sahaya tüm enerjisini koyan, ileri geri çalışan bir Sabri izleyecek" şeklinde konuştu.
sarıkanarya_41
Kewell yetişecek
Fıtık ameliyatı sonrası tedavisine Florya'da devam edilen Harry Kewell'ın ay sonunda takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi. Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin, "Kewell'ın Bordeaux maçlarına yetişmeyeceği doğru değil. Şubat başında oynayacak hale gelir. Forma verip vermemek hocanın tercihi" dedi.