yardımcı olacak arkadaş yokmu cihaz önümde bekliyorum.iyice moralim bozulmaya başladı
yardımcı olacak arkadaş yokmu cihaz önümde bekliyorum.iyice moralim bozulmaya başladı
masa üstüne getirdiğim Gemini_4.70_DM500_Maxvar_Non_Bomb_Turkish_Original_Mod_Borsalino dosyasını görüyorum.cihaza yükleyebiliyorum.yeni indirdiğim gemini 4,70 (28 08 2010) cccam214 mgcamd 1,35a hallederiz backup.fw2.fwz dosyasını flasha bastığımda yüklemek için görmüyor.kafayı yiyeceğim 2 saattir uğraşıyorum.
arkadasim Flashwizard görür , Dreamup görmüyor.Siz Flashwizardla deneyin olur
teşekkür ederim.arkadaşım.şu anda dediğiniz gibi flashwizerd ile yükledim..bir yardım daha isteyeceğim.server kullanıyorum.flashfxp ile bağlanıp server şifresini eskisi gibi mi atacağım yoksa başka bir şekildemi.daha önceki imagede yapıyordum.
tamam arkadaşlar onuda nihayet hallettim.biraz sizi yordum.kusura bakmayım iyi geceler.
teşekkürler....
tesekurler allah razi olsunn
server hakkında yardımlarınızı beklıyorum
:rtfm::rtfm:BEN bu kişinin sitesine üye oldum dengesizce saçma bir yazı ile beni süresiz uzaklaştırdı hakarete dayanan söze dayanamayarak yazıyorum bu şahıs kocaelide oturuyor ve hiç bir bilgisi yok yada ben öyle anladım bu şahsı sınırsızca uzaklaştırırsanız sevinirim