anayasanın kesin kes değişmesi lazım .ak .chp olayı değil bu.türkiyenin rahatlamasını istemeyenler hayır dicektir.
Printable View
anayasanın kesin kes değişmesi lazım .ak .chp olayı değil bu.türkiyenin rahatlamasını istemeyenler hayır dicektir.
***evet yada hayırın dışında yazılan yorumlar kesinlikle bu dakikadan itibaren silinecektir!!!***
en çok şikayet ettikleri yök ve dokunulmazlıklarla ilgili tek bir maddeyi dahi referanduma götürmedikleri için samimi bulmuyorum. HAYIRRRRRRR.
Buraya yazı yazan arkadaşlar lafolsun diye yazı yazılmaz konuyu inceleyin öğrenin sonra yazın elinde bilgisayarı olan bu foruma üye olan adam boş adam olmamalı evetse neden evet hayırsa neden hayır bu bir seçim değil halkın yaşam tarzını yakından ilgilendiren bir oylama benim görüşüm adamına göre kanun uygulama devri kapanıyor türk kanunları lastiklidir sözü tarih oluyor yargı kararları denetime açılıyor birebir aynı davalarda kırk türlü karar verme ***filiği ortadan kalkıyor iki satır kanuna elli türlü yorum yapan hukukçular devri sona eriyor yasalar meclisteki çıkartılış gerekçesine göre yorumlanacak siviller askeri mahkemede yargılanamıyacak sokakta askerlik dışı suç işleyen askerler sivil mahkemelerde yargılanacak cuntacı yapılanmalar caydrılacak anayasa mahkemesi danıştay yargıtay meclisin üstünde kurum mamelesi yapamayacak bireysel olarak anayasa mahkemesine başvuru hakkı getiriliyor çocuk hakları kadın hakları anayasal güvenceye alınıyor yüksek yargı mensuplarını birinci sınıf hakimler seçiyor anayasal kurumlar kendi sınırlarına çekiliyor daha çok demokrasi getirdiği için evet diyorum
Değerli admin reklama evet tabiki sitemiz reklam geliri almalı yalnız reklamları kapat seçeneğide olmalıki siteyi okunmaz duruma getirmesin
evet...
anlamadıgım bir şeye neden evet diyeyim ne için evet acıklama varmı maddeler tek tek neden oylanmıyor koyun oldugumuzu bildikleri içinmidir içerigini acıklamaya gerek duymuyorlar .kim kimi yargılıyacak hergün sırasıyla iktidar olanlar gecmişlten intikam alıyorlar halkın dilinden anlıyan yok.bir anayasa yapılırsa halkın menfatleri dikate alınır iktidarı muhalefeti beraber ortak alınır fidel castronun kübasından ne farkımız var önümüze ne konursa ye diyorlar ister begen ister begenme kanunlar kendilerine biliyorlarki bir zaMAN gelecek onlardan hesap sorulacak akıllı adamlar. ve bu ülkenin insanı neye evet neye hayır diyecegini bilmiyor sadece partizanca olaya yaklaşıyor.bilincimiz kapalı beynimiz durmuş hembesil bir toplum olduk genlerimizde var sanırım
arkadaşlar youtubeye girmek için tıklayın yazısını indirmeyin hotspolshield dosyası virüslü bir dosya şu anda b.sayarımdan onu silmeye çalışıyorum insanları uyarmak için neden mesajlarımı siliyorsunuz eğer bi yanlışımız varsa söyleyin saygılarımla