deneyecem arkadaşlar hayırlısı bakalım
Printable View
deneyecem arkadaşlar hayırlısı bakalım
TeŞekkÜrler proĞram İŞİme yaradi.
çok teşekkürler
teşekkürler eline sağlık
teşekkürler
BUNA KENDİMİZ NASIL FREKANS GİREBİLİRİZ
:juggle:
tesekkurler
çok teşekkürler
çok teşekkürler
emeğinize sağlık
teşekkürler
kanal listelerini birleştirmek mümkün mü?
merhaba bende denemek istiyorum
Merhaba, Samsung D8000 TV'nin kanal listesi güncelleme için dediklerinizi harfi harfine yaptım fakat sadece kanal listesi çıktı; kanalların üstüne gelince sinyal yok yazıyor. Sinyal kalitesi Hotbird için %100, Turksat için %0 yazıyor. Otomatik arama yaptırdım Hotbird çıktı, Turksat için hiç bir kanal bulamadı. Manuel olarak kanalları tek tek girip tarattım çıktı ama hazır listenin en sonuna attı. Bu alette kanal listesi sıralamak ölüm. Sizin dediğiniz gibi listeyi değişterdikten sonra Turksat kanalları neden çıkmadı, bana yardım eder misiniz? İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Teşekkkürle Emeğinize sağlık
kardeş aynı usb ile listeyi tv ye atıyorum hiçbir sorun yok ama tv den listeyi almak sitediğimde aygıt uygun değil diyor biçimlndirdim yine olmadı nedne olmuyor acaba her formatıda denedim nasıl yapılacağını anlatabilrmsin
tesekkurler
zartzurt
arkadaşları , sanırım teşekkür yoğunluğundan merak ettiğim konu ve sorduğum soru dikkatlerden kaçtı. Bu listede radyolar yok , nasıl ekliyoruz? veya yapmam gereken nedir lütfen yazar mısınız?
emeğine sağlık.çok teşekkürler
Teşekkürler ellerinize emeğinize sağlık
eyvallah
thanks
yeni üye aldum arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var.
samsung 40d7000 led tv ve 2 çanak ve 4 lnb li(turksat-astra-hotbird-eutelsat) sistemim var ama kanalları led tv nasıl aktarırım ve bütün uyduları görür mü?
tesekkurler
EmeĞİne elİne saĞlik
TeŞekkÜrler ...
Bende 40D-6000 modelini bugün aldım artık. :) ama bu kanal listesai uymuyor bizde yaparız artık bir liste.
Çok teşekkürler çok gerekliydi.
Tskler
Teşekkürler hocam. Bu aldığım modelin şu an üretimi bitmiş piyasada yok. Netten iyice araştırdım özellikleri çok hoşuma gitti. Aslında Sancaktar hocamdada aynı TV varmış ama ben o kadar izledim modelini sormamıştım. Nasip ya derlerya electro wordde bir tane kalmış onuda ben kaptım orda biri daha vardı model numarası alıyordu biz bu modele direk yanaşınca bize sordu biz yardımcı olan görevli ile fiyat taksit seçeneklerini konuşurken yanımızdan ayrılmadı hani biz caysak hemen o kapıpı gitcek cihazı. Yani işin kısacası kapanın elinde kaldı misali oldu inşallah sorun çıkarmadan kullanırım.
tesekkürler
Tesekkurler
tskler kolay gelsın
kardeş ben sana uyumlu olup olamdığını sormadımki ilk önceki alıntıyı okuamdın sanırım çünkü senbana modelini yaz dedin sorunu tekrar yazayımAlıntı:
aynı usb ile listeyi tv ye atıyorum hiçbir sorun yok ama tv den listeyi almak sitediğimde aygıt uygun değil diyor biçimlndirdim yine olmadı nedne olmuyor acaba her formatıda denedim nasıl yapılacağını anlatabilrmsin
teşekkürler
çok işime yaradı
teşekürler
Teşekkürler
teşekkürler
samsung smart tv led 46 d 8000 kanal listesini indirmek istiyorum.
öncelikle ellerine saglik yanliz bu liste türkiye icinmi gecerli? denemeden önce cevap verirseniz sevinirim
Teşekkürler
çok teşekkürler:)
teşekkkürler
sagol
sagolasın ustat deneyelim bakalım
Eyv ....
güzel hizmet
Çabanız ve Paylaşımınız için telekkürler..
Çok teşekkür ederim çok işime yaradı.
TeŞekkÜrler
Tesekkurler.....