bilgi için tşkler selim ustam
Printable View
bilgi için tşkler selim ustam
baffta 53 derece data ile sadece hotbird paylaşımda bilgilerinize:49:
hotbirtte hangi kanallar açık usta
Kardesim bu konuyla ilgili neden kimse tam açik ve net bir bilgi vermiyor. 53 derecesinin akibeti ne olacak. Paylasim varmi yokmu. Aldigimiz cihazlar hepsi normal cihazdan farki kalmadi. Hergün biri sorup duruyor. Paylasim varmi yokmu lutfen bu konuya yetkili arkadaslar net bir cevap verirse sevinirim. SAYGILAR
hotbirdde jsclar fransızlar +18 desctler açık
ya twin işinin garantisi yok 1 günde seyredebiliriz 4 senede satan kişiler zaten buna garanti vermiyolarki server bedava oldumu sıkıntı hep oluyo kaç senden beri twin cihaz kullanıyorum yapçek bişey yok
cümleten,merhabalar.
uzun zamandır,iyi kötü yazışmalarımız oldu.elimden geldiği kadar bilgi vermeye çalıştım.artık forum hayatına son veriyorum.yoruldum,işlerimde artık sıklaştı,
iyi veya kötü emeği geçen herkese teşekür ederim.
Allaha Emanet Olun....
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
selim ustam nereye gidiyosun ya senden öğreneceğimiz çok şey var daha bizim
hakkımız helal olsun selim usta sende et ustam....
arkadaslar 53 derecede paylasim varmidir yoksa artik sonami erdi
var ama hiç sağlıklı değil gidip gelmeler çok oluyor:49:
sadece hotbirdde bazı kanalları açıyo başka uydu yok
bende hordbirtte yayınlar hiç yok. gitti ise yapacak birşey yok ama gittimi gelecekmi durum nedir bilmek gerekir. tabiki yasal olmayan şeyden garanti beklemek olmaz.
slm arkadaşlar baff 6000 den ne haber var
durum nedir umut varmı bozalım mı sistemi?
baff işi bitti arkadaşlar onun ustune cok cihazlar cıktı bafdan umudunuzu kesin kolay gelsin
baff ile ilgili ayni konuda degilm henüz cikamdik candan ümit cikmaz demisler :DDDD
son durum nedir umut varmı arkadaşlar
selam arkadaşlar bu 53 e ne oldu lütfen bir açıklama yoksa müşterilerimiz bizi yiyecekler magdur olduk vallahi.
aekadaşlar bu işten daha fayda yok kolay gelsin cok şeyler cıktı bu cihazın ustune
sanırım nihayete erdi.
bu yıl sonu sonlandırılacağı hakında okumuştum
mokur ustam yeni yazilim varmii yada bekliyecekmiyiz daha
Express am22,53 paylaşımı bitmiştir.ümidinizi kesebilirsiniz.
5 yıla yakın paylaşım verldi,bu zamana kadar izleyebildiniz.artık int. bağlı ve özellikleri farklı olan cihazlar çıktığı için,diğer cihazlara ağırlık veriliyor.
herkese kolay gelsin...
insallah yeni data uydusu ile paylasima devam edilir yoksa internet paylasimli alicaz bu gidisle
olan satıcılara oldu aldıkları paylaşım cıhazları elde kaldı başka uydularda data sinyalı yokmu selamlar.
bu arada suuny g.master ve next gibi tanınmış markalarada çöp görünüyo gibi ::)))
paylaşım işi bitmiştir...
herkes bişeyler yazıyor.hiçbir datada paylaşım yoktur.
cihazı gönderin şu var bu var diyenlere inanmayınız
.kolay gelsin...
insallah paylasim isi geri gelir ben biraz olsun umutluyum
tekrardan 21 dereceye dönme ihtimali olabilirmi? acaba çanağı 21 derece ye çevirsek paylaşım var mıdır.
boşuna beklemeyin artık geri gelmez...
Bence halâ bir umut var;Diğer markalarda da paylaşım sonlanmadan Baff ta da sonlanmaz.Oysa bir-iki değil,pek çok cihazda uydudan paylaşım devam ediyor.Örneğin ;Redline,Inpax,Spacesat,Next v.s şu anda aklıma gelenler.Ben redline ile 21° düzenli paylaşım alıyorum.Bence umut var!...
bence de hala bir umut var dediginiz gibi diger markalar hala paylasim yapiyorsa baf da yapacakdir eminim
boşa bekleme bittiii..
5000 fta cihazım var güncel 2010 yada 2011 yazılımı mevcut mu yardımlarınızı rica ederim teşekkürler.
Baff 6000 Gold kullanan arkadaşlar! Uydudan paylaşımlı yeni yazılım verilmiş forumlarda bende indirdim ama daha yükleme şansım olmadı. Deneyen var mı?
teşekkürler
evet var ben denedim gayet guzel calisiyor
tşklr
yazılım nerreedee
1 msj eski yazılım bumu çalışıyor veya ne yapcaz yumatuq plus tvin cihaz
bırakın ya eski yazılım link bile yok
yumatu baff twin arti 3329 islemciler ayni cihazlar yani ayni cihazlar farketmez eisminin yumatu olmasi yanliz twin yazilimi buna dikkat edin
hangi yazılım çalışıyor bilemedik yumatu q plus tvin cihaza bi yardım lütfen
arkadaşlar eskisi gibi 2.bordamı yüklüyoruz data uydusu hangisi cihaz yumatu ıp plus twın