Mokur ustam bu w6 yi aparatla ayarlayabilmiyiz yani bende su an aparatla w3 astra ve hotbird ayarli w3 un yerine w6 yi koyabilirmiyiz acaba
Printable View
Mokur ustam bu w6 yi aparatla ayarlayabilmiyiz yani bende su an aparatla w3 astra ve hotbird ayarli w3 un yerine w6 yi koyabilirmiyiz acaba
müslüm baba yalan yokdu kardeş bendemiyordum acıldığını araplar diyordu anladın mı kardeş
gelişme yok mu üstatlar
hiç bir gelişme yok 21 datada polsat lar donma yapmaya başladı
w3 datada yetişkin kanallar hepsi kapalı
arkadslar umut ustanın verdıgı 18/05 yazılımı var dıger forumda deneyen varmı acaba.durum nedır.bır fark varmı dıgerlerınden.mesela 3 12 var bende yetıskın kanallar yok su an.data w3
----------
baska forum linki vermek yasaktır..
o verdiğim yazılım microbox içinde karıştırmaYIN:))
3.14 e w6 ya devam. w3 ün tadı yok...
sagol ustam hemen duzelttım.bırdaha olmayacak ınsallahbıraz kafam karısık bugun..:(:praying:Alıntı:
özür dileme olabilir böyle seyler bazen bizde yanılıyoruz... ama yazıların kuçuk harflerle yazman lasim.BUYUK HARF YASAK..
LÜTFEN DÜZELT
Ya mokur ustam bu 3 14 hem w3 hem w6 icin mi acaba.yada diger arkadaslar da soylerse memnun olurum.tesekkur.
evet her ikisinde de calışıuyor ama su an için w6 data daha cok acıyor
w3 data ile theme * ler açık tsr1 tsr2 isviçre kanalları sf1 sf kanalları açık hotbirdde 3,14 yazılım ile
ustalar elinde cok kartli server ve dream alacam ilgilenenlr pm atsin
teşekkürler
w3 data ile astra kapalı art ler açık dorcel french love xxx treme açık
en iyisi şuan 21 data
usta 90 lık çanakla data alamıyorum en ii yüzde 40 bütün tplerde geçemiyorum bu kalitee yeterli olmuyo:S:S:S
yo kbe müslüm baba nerde :S:S
ben edirneden 1.20likle alıyorum data uydusunu (21)
abi bende değiştircem bende 90 lık var bursadayım 1 20lik alcaz artık
21 data ile acılan kanallarda osn cınema 1 de michael jakson ölmeden önce son konser ğöruntüleri oynatıyor
4 uydudan paylaşım yazılılımı
W6, W3, NSS6, AB1
abi emeğine sağlık varmı yeni bişeyler
bu yazılımda w3 te
test edemedim deneyenler yazabilir
teşekkürler
inpax ların polsatları sky it leri açma ihtimali varmı..
arkadaslar var mı yenı bır gelısme bu yenı yazılımla bır yazarsanız arkadaslar.
690 permaling deki yazılımı deneyen üstat varmıdır.
yeni yazılımla w6 data tekrar aktif.açılan ve açılmayan paketlerde değişiklik yok.
w3 ve 21 aktif
w3 ile acılan kanallarda themeler geri geldi xxx treme kanalıda paylaşımda
21 bildiginiz gibi
arkadaşlar merhaba. umut ustanın gönderdiği 23tarihli yazılımı y6 ya yükledim. w3den data alıyor. 13derecedeki elcezire veart fransızkanalları.19.3deki fransızları 2 3 5 4dahil nilsatdakilerin 75isini acıyor. diğer uyduları araştırp sizlere bilgi aktarabilim. umut ustayada bilgilerinden dolayı teşekkür eder .tüm üyearkadaşlara selam ve sevgiler sunarım.
bılgıler ıcın sagol fakat bendede nıle sat var ama bu yazılımla bır cok kanal eksık.espn kanalları osn comedy ve dıgerlerı artı olarak nılesattakı jsc 1 2 3 4 kanlları yok.dun yukledım bende aynı yazılımı.fakat bu yazdıgım kanalların hıc bırı yok.nılesatta 5 6 7 8 9 10 var ama dıgerlerı yoktu.dıger arkadaslarda durum nedır acab
segiliarkadaşım şuanda mesajını okudum ve tekrar kanalları kontrol ettim hepisicalışıyor elcezireler her iki uydudada acık .saat14.15 itibariyle. istersen kablolarını bir kontrol et selamlar.
tesekkurler bayındır kardes ben w3 ten data alıyorum.senınkıde w3 mu acaba.w6 da acık onu bılıyorum.kablolarımı kontrol etmeme gerek yok cunkı dıger kanallar acılıyor.
ben w 3 den data alıyorum.
)))))))
:common001:gunaydın arkadaşlar asra 19 çoştu w3 data ile baya bi kanal açık fransız paketleri fuull dun akşam iştegdim yazamadım buğun acılan bütün tp leri yazaçam :common001::common001:ama malesef cılgından ses yok:(
[QUOTE=muslum-baba;480233]:common001:gunaydın arkadaşlar asra 19 çoştu w3 data ile baya bi kanal açık fransız paketleri fuull dun akşam iştegdim yazamadım buğun acılan bütün tp leri yazaçam :common001::common001:ama malesef cılgından ses yok:([/QUOT
muslum baba bıe yanlıslık olmasın sakın kanallar kısa bır surelıgıne fta olmasın.cunku bu kadar kanalın hepsının bırden paylasıma gelmesı pek normal degıl de.tabı ınsallah gelmıstır orası ayrı.:49:
w3 data ile acılan tp,ler 19 astra
12640 V 22000
12610 V 22000
12402 V 27500
NATIONAL GEO
12285 V 27500
XXL ANUMAUX CINE POLAR CINE FX DORSEL TV RTL 9 ACTION
12168 V 27500
NAT GEO WILD USHUAIA TV
12207 V 27500
12090 V 27500
DISCOVER
11973 V 27500
11739 V 27500
11479 V 22000
11934 V 27500
VOGOGE
11856 V 27500
11895 V 27500
arkadaşlar hellesat dan data alınmıyor bilgisi olan varmı
w3den kanallar acmıyor .ab 12.5dan acıyor
w3 data yok
21 data çalışıyor
ne güzel astra uydusunu izliyorduk:yell:
w3 data ile paylaşım gelmiştir
atlantic bird.12.5 e.acık olanlar fransızkanallar. elcezireler art ler. astra vehortbiddekiler.nilsattakilerin 80 i acık.
paylaşım yine gitti w3