arkadaşlar dediğiniz işlemleri yaptım 51 tane kanal buluyor ama kanal listeme eklemiyor.bunların içinde star var mı bilmiyorum:(
Printable View
arkadaşlar dediğiniz işlemleri yaptım 51 tane kanal buluyor ama kanal listeme eklemiyor.bunların içinde star var mı bilmiyorum:(
11862 H 27500 bunu dene cıkacak
arkadaşlar sadece şifresiz kanalları ara dediğimde user diye bir tane kanal buluyor ama onu da kanal listesine eklemiyor.cihazım 9400 fta acil yardımınızı bekliyorum.kafayı yedim walla :(
star tv gold master 9400 v2cı cihazda 11862 h 27500 frekansını şebeke aramayı acık yapıp tarattım buldu artık sansamı geldi bilmiyorum istartrigger olarak adı değğişmiş
bir de ben bulsam user1022028102 diye bi kanal buldu onda da görüntü falan yok anlamadım ben bu işten birşey
Tek sebep;cihaz..
Şu an uyuşmazlık yaşıyor.Biraz zaman ister ve çözülür...
arkadaşlar ben bugün akşama kadar star tv yi izliyordum ama cihazımda kanal isimleri falan gitti saçma sapan karakterler çıkartı hepsi 'yyyyyyyyyyyyy' bunun gibi gözüküyordu,daha sonra ben tekrar arama yaptırdım ne olduysa orda oldu star gelmemek üzere kayboldu.:(
slm arkadaslar yazdilarinizi inceledim benden bi tavsiyem kanal lari tam bulamiyan arkadaslar icin turksat uydusunu cihazinizdan tamamen silin GM..9400 topfielt menulu olan varsa tekrar uydu eklemeye gelip tekrar ekleyin ve size bir tp yazin yazar sizde guncelleme frekan sini girip manuel-- sebeke acik yapip tarattirin butun kanallar gelecektir..not... bulamayan arkadaslar tursattaki butun tp frekanslarini silin guncelleme frekansini yazin tarakma yapin manuel kanallar gelir saygilar....
Arkadaşlar, daha öncede yazdım ama gene yazayım. Tarama yaptırdıktan sonra, sinyal alamadığınız kanalların sayfalarına girerek, sinyal buluncaya kadar frekanslarını yükseltin. Bu yeni düzenlemede eskiye oranla oldukça fazla kanal verilen frekanslardan çıkmıyor. Ben akşam, denedim, bazı kanallar 5,6,7,8,9 rakam ilerisinde bulunuyor. Örneğin ANS TV'yi 11804 buldum. Veya son rakamları 39 olarak verilen kanalı taa 45,46 larda buldum. Bilgilerinize.
Saygılar.