Kardeş senin alıcına Aciko 4225 sky yazılımı uyar. Onu yükle. Sonra kanal listesini yükle arkasından da boot dosyasını atmayı unutma. GM 11400 cim yazılımlarının içinde bulunur boot yazılımı.
Saygılar
Printable View
Kardeş senin alıcına Aciko 4225 sky yazılımı uyar. Onu yükle. Sonra kanal listesini yükle arkasından da boot dosyasını atmayı unutma. GM 11400 cim yazılımlarının içinde bulunur boot yazılımı.
Saygılar
yükledim aciko yazılımını ve kanal listesini başarı ile attım.Fakat bu sefer de Tv cabo lar gitti.Bunun için ne yapmalıyım ?
Yüklediğim aciko yazılımı Kasım 2006 sanırım.Ustalar birde şöle bi problem var.D+ keylerini girince tequila kanalları 25 saniye açık kalıyor ve ondan sonra şifreli kanal diyor.Eğer cihazı kapatıp açarsam bi 25 saniye daha izliyorum ve sonra tekrar şifreli kanal uyarısını alıyorum.Bu yüzden aciko Nisan yazılımını forumda göremediğimden nerde bulabilirim ?Eğer bunu yüklersem D+ larda yaşadığım sorunu yaşarmıyım ???
arkadaşlar be bu yazılımı yükledim ama multileri açmıyor şifreli kanal diyor 30-05 2007 yazılımı bu yukarıdaki yazılımmı.cihaz 11400cım aciko menulü ama açmıyor.emeğine saygılıyım ellerine sağlık lütfen bilgilendirirseniz.sevinirim
emmi kardeş ben yeni yazılım yükledim ama açmıyor multileri aciko menülü 11400cım cihazım ama açmıyor.lütfen yardımcı olurmusun
borsa53 kardeş şimdi yükleme yaptım multileri açmıyor sen açabildinmi bende 11400cim var
yanlışmı yapıyorum anlamadım
30300 sky sofkamı attım da kanal listesini atmadım atmak illa gerekiyormu ha birde hiçbir kanalı açmıyor
Arkadaşlar softcamın üstünde çok büyük harflerle hangi kanalları açtığı yazılı. Bir zahmet orayı okursanız bu tür sorularıda sormamış olursunuz. Bu softcam özellikle HİSPASAT uydusu olanlar için daha uygundur. En çok o uydudan paket açıyor. HOT BİRD uydusunda sadece SRG paketini açmaktadır. Türksatta ise yassah hemşerim kanalını açıyor.
Kanal listesi yüklemene gerek yok kardeş. Bilgilerinize.
Saygılar.
Yassah hemserim kanalı nedir yav emmi.Valla düsünüyorum düsünüyorum cıkaramadım ?