haklı gerekçelerle vatanı için idam edildi
Printable View
haklı gerekçelerle vatanı için idam edildi
Saddam BÜyÜrken KÜÇÜlenler İse Abd'nİn İŞbİrlİkÇİlerİ Mukteda İle Malİkİler...
Gözünüz aydın.Ortadoğu'ya bunca yıldan sonra medeniyet,insan hakları,demokrasi geldi.Binlerce şükür.Sağolasın ABD,bu topraklara ayak bastığından beri insanlar neredeyse sevinçten çıldırdı.Gelişini ve kalışını kutlamak için silahlar bir türlü susmadı.Hatta insanlar kurban veriliyor şerefine.HEY GÖZÜNÜ SEVDİĞİM MEDENİYET.Daha önceleri nerelerdeydin?
Evet güzel bir konu basligi, ama kimlere nefaydasi olur,Bir kisi ne kadar kötü olursa olsun asilmasi bile gerekiyorsa yaptiklarindan dolayi, en azindan bayram günü asilmasi bu bir yanlis, buradaki mesaj aslinda müslümanlari birbirine düsürmek müslümanlar icin kutsal olan bir günde,liderlik yapmis iyi yada kötü yillarca hizmet etmis birinin asilmasi, ve üstelik asildiktan sonra bile iskence yapilmasi , ya siilerin bölgesinde patlama oluyor yada sunni lerin isgal altindaki halk nereden buluyor o kadar patlayicilari her yeri kontrol altinda ve ne tesadüfki irakli ya polisler yada halk ölüyor amerikalilara azmi etki ediyor bu patlayicilar,
değerli arkadaşlarım.benim şahsi görüşüm saddam'ın asılmasının arkasında,hele hele oldu bittiye getirilmesinde sizce biraz saçma gibi gelecek ama, kürt'ler var.yok canım olurmu öyleşey dediğinzi duyar gibi oluyorum. bukanıya nerden vardığımı merak ediyorsunuzdur.özet olarak anlatayım. şimdi saddam kimleri öldürmüş bir düşünün.hiçbir arab'ı öldürmüşmü yada hiçbir türkü ?. peki abdullah öcalan'ı neden asamıyorlar ?, çünkü abdullah öcalan'ın öldürmüş olduğu kişiler'in hemen hemen hepsi türk. bu anlattıklarımdan büşünürsek çok anlam çıkar. yorum sizin.
değerli arkadaşlar bu yazdıklarımda kesinlikle ırkçılık gibi bir anlam çıkmasın bu benim şahsi düşüncem.
düzmece bir ırak mahkemesinde yargılandı. yaptığı söylendiği suçların doğru olup olmadığı açık değil zaten. ben inanmıyorum katliam yaptığına. her şey amerika ve yahudilerin oyunu zaten. asmakla onu kahraman yaptılar.
arkadaşım size katılmıyorum, çünkü kürtleri başta amerika olmak üzere şimdilik kimse takmıyor ki (onları iran için saklıyor, zamanı gelince kullanır), asılma olayını onlara bıraksınlar. yargılamanın ana konusu da öldürdüğü şiilerdi ve cezayı ondan aldı, cellatları da şiiydi, cesedine işkence yaptığı düşünülenler de şii. kürtleri olayın içine sokmadılar fazla. herşey çok net değil mi. orada olacak bir kürt arap çatışmasından ziyade sünni- şii çatışması amerikanın işine geliyor. kürtleri zayi etmek istemiyor. onlar iranı ve türkiyeyi içerden gıdıklamak için hep lazım.Alıntı:
bu arada saddamın arap öldürmediğini yazmışsınız, katlettiği varsayılan şiiler neydi, anglo sakson mu:)
benim fikrime gelince; ölmesi ölmemesi umurumda değil, ama yargılama süreci ve tarz yanlış.
Hakılı bulmuyorum
Vatanına İnsanlarına kursun sıkan birini vurmak teröristlikse ozaman asmakta haklılar eger vatanını korumak görevse haksa haksızlar gerci asıldımı bilinmez ama herşey olabilir nasıl Amerikanın Uzaya ilk Mekigi gönderdigi ayda resim cektirdigi yalanını insanlara senelerce yutturdugu gibide olabilir Irakta kaos yaratmak ve birbirlerini öldürmelerini saglamak icinde olabilir neyse benim fikrim bu
Saddam idamı hakketti fakat zamanlama çok yanlış