stream mükemmel çalışıyor diyorsunuz yazılım nerden bulacağız hala konu güncelmi ben yeni gördüm yardımcı olursanız memnun olurum selam ve sevgiler
Printable View
stream mükemmel çalışıyor diyorsunuz yazılım nerden bulacağız hala konu güncelmi ben yeni gördüm yardımcı olursanız memnun olurum selam ve sevgiler
zafer ilgine teşekkürler benim cihazımda absat yazılımı vardı H/V.12.01.A5 yani 7010DCIZ buna nasıl yüklemem lazımbiraz yardıma ihtiyacım var selamlar
Alıntı:
arkadaşım yukarıda verilen linkte yükleme programı nasıl yapacağın herşey açık sadece yapman gereken ilk önce kurukayı yüklemek ardından kup 230 ile enjineer modda cihazının hv nosuna göre uygun stream yazılımını yüklemek. linkte herşey gayet açık ve net. bütün programlar mevcut.
teşekkürler arkadaşlar zorda olsa sayenizde yüklemeyi başardım gayet güzel çalışıyor
arkadaşlar sunny 9030 lara strem yazılım yokmu
12.03.a5 e 12.01.a5 yazılımı yukledim tabi modulu daha once iptal ettim cihazı resetledim hazır kanal listesini attım ancak no-a)v hatası veriyor cevap vereceklere şimdiden teşekur
arkadaşım dönüşümü yaparken bir yerde hata yapmadın dimi bir kontrol et. olmazsa sunny orjinak 12.01.A5 yazlımını yükle ardından kurukafayı ve stream yazılımını tabi sunny orjinal yazılımını yüklemeden de kurukafa atacan.
dostum yazılımı tekrar deneyınız olmazs yaptıgınız baglantıları tekrar kontrol edınız