Arkadaşım sistemde oluşan bir hata yüzünden forum bir gün öncesine geri döndü yapabilceğimiz bir şey yok :( tekrar yazabilirsiniz elbette umarım anlayışla karşılarsınız saygılar...
Printable View
Şiddet içerdiği için kaldırılması düşünülüyormuş.Halbuki haber saatinde hemen hemen tüm kanallar şiddet içeren görüntüler yayınlamaktadırlar.Yani bunlar insanımızı hiç mi etkilemiyor.Dizi filmin saatini ileri bir saate alırsınız olur biter isteyen oturur bekler ve seyreder istemeyende seyretmez.
RÜTÜK bu konuyu gündeme taşıyarak bilmeden filmin reklamını da yaptı , sağolsunlar varolsunlar.
Saygılarımla,
Bir şey söylemeye gerek yok biz okadar aptal değiliz Her şey ortada....
Kalkmasın. Sansürcü bir zihniyete hayır. Herkes gerçekleri görsün. Bu bir dizi film. Yani sanat. O zaman ***** filmler, bütün şiddet sahneleri içeren diziler filmler, hileler entrikalar falan da yayınlanmasın.
İtalya da bir polis ölüdürüldü diye 4 defa DÜnya şampiyonu olmuş, hem de sonucusunu geçen sene kazanmış bir ülke bir insanı için çok sevdiği futbola lanet okuyabiliyor.
Bizim binlerce insanımızın öldüğü konu hakkında dizi çekiliiyor. Sansüre takılıyor. o halde ne Çanakkale destanlarını anlatan, ne de Vietnam bozgununu destan gibi anlatan filmler yayınlanmasın. Ne Er Ryan ne de başka bir savaş filmi. ne de içinde şiddet sahneleri olan ne de içinde kötü örnek oluşturabilecek yayınlar olanlar...
bu dizi derin devlet gerçeklerlini ve terörün gerçek yuzunu gösterdiği için kaldırıldı ..çünkü halkımız hep uyuyytular yukaridakiler şimdi dizideki gerçeklerle örtüşünce onlara dokundu.bence devam etmeliydi .baska bahane bulsunle diziyi kaldıranlar teröristtir bence...saygılarımla
Ne olursa olsun kaldırılmamalı ınsanların ozgurluklerı kısıtlanıyor bole yapılarak buda antı demokratık bır yaptırımdır.
Sunuda soleyeyım dızının ıcerıgını burada ogrendım daha oncede hıc ızlememıstım sımdıde ızlemedım ama kaldırılmasına karsıyım
haklısınız sayın admınım turkıyede bazı gercekler ve olaylar bu ve benzeri diziler sayesınde herkeze ulaşıyor onun içinde kurtlar vadısı terör dizi turkıyenın gerceğinı yansıtmaktadır .........
arkadaşlar bu dizinin ilerliyen bölümümdeki seneryo herhalde birilerini rahatsız etti bir bölüm yayınlanmış dizide kesinlikle yayından kaldırılacak bir şey yoktu türkiye gerçekleri kimseyi rahatsız etmemeli pana filimden ricam bu diziyi cd olarak yada internetde yayınlasınlar
Türk Aile yapısını etkiliyecek 10 larca dizi yayında iken( örn. Avrupa yakası, sihirli diziler gibi), kurguda olsa bazı gerçekleri anlatan Kurtlar Vadisi Terör dizisinin hedef alınması hiç hoş değil, yayından kaldırılmasını uygun bulmuyorum.
tv lerde kimler neresini acmış kim neresini göstermiş kim kiminle boşanmış offfff mankene bakk beee akşam firikik vermiş sende gördünmü köprü dizini izliyorum alt tarafda bir anda son dakika haberi diye yazdı her halde dedim yine bir yerlerde birşeyler oldu megersem son dakika flaş flaş flaş diye geciyor alt yazıda vayyyy beee zerrin özer eşinden son anda boşanmaktan vaz gecmiş habere bakın negüzel türkiye ne güzel türkiye kafayı yemişler bunların alayı ne kadar insanları kandırmakla üstlerine yoktur bunların arkadaş banene kim kiminle ne yapmış kardeşim adam akıllı programlar yayınlayın bunlar daha hoş şeyler bunlar demekki daha cok izleniyor memleket bitmiş te çif okeye dönülüyor vayyyyyyyyy yawrum wayyyyyyyyy burda yapılan bir dizi dünyadaki ve türkiyedeki olayları yansıtıyor bir şeyler anlatılıyor dizide avrupa birligi ülkelerinin terörüslere para silah finansman kaynakları nasıl saglanıyor bunu anlatıyor avrupa birliginin pisliklerini gösteriyor dizi iyi anlamaya calışın
dikkat! bu dizinin kaldırılması terörislerin zaferi dir okadar çok mutlular ki bu kadar şehit askerlerin kemikleri sızlıyor bunu kimse unutmasın bunu yanlızca şehit anası babası anlar