xp ye hangi keyi girdiyseniz bu program onu göstermektedir.keyi değiştirdiğiniz anda diğeri kaybolur.
Printable View
Hiçbirşey olduğu yok..Orijinal galiba benim windows :)
peki güzel de piyasada baya bi orjin olmayan windows var.bunun hangisinin orjin olduğunu bilecekler.nasıl kapanacak yada duydunuz mu hiç kapan windows ?
Kimse bu kadar programı durdurma riskine girmez.. kendi zaralarına olur.
istediklerinde bunu yapabilirler.. ama yapmazlar. bu arada satın alanlarda olmuştur tabi.
evet duyanlardan mutlaka satın alanlar olmuştur.
ARKADAŞLAR,MİCROSOFT KACAK VEYA ORJİNAL OLDUĞUNA BAKMIYOR.BU YAZILIM,GİRİLEN ŞİFREYİ KONTROLL EDİYOR,EĞER KENDİLERİNDE KAYITLI İSE SİZE ORJİNAL DEĞİLDİR DİYOR,YANİ ZAMAN İCİNDE TÜM PC,GÜNCELLEME YAPTIMI,SORUN O ZAMAN BAŞLIYACAK,YANİ FATURANIZI İSTİYECEK.BÖYLE BİR DURUMDA ŞİFRE DEĞİŞTİRİN SADECE.WİNDOWSUNUZU SİLMENİZE GEREK YOK.:devilprv:
Selamün Aleyküm Türkoğlu ben bugün xp yi orjinale çevirdim.ben şu anda microsoftu kandırdım doğrulamadan geçtim.ya da onlar beni kandırdı.şu anda önce yükletmediği dosyalara izin veriyor.bakalım ne olacak ben de merak ediyorum.Bilgiyi paylaşmak güzelAlıntı:
Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır.
İtimat ve itaatın olduğu yerde disiplin vardır.Disiplinin olduğu yerde huzur, huzurun olduğu yerde başarı var
20 şubatta geçti kapandığı falan yok
gelelim kötü yazılım çalıştırmayı engelleme olayına.windowsun otomatik güncellemelerini aktif eden ve yükleyenler bilirler ki vestellink programı bile çalışmıyor.oda mı kötü yazılım.adam gibi bir virüs programı yükleyin.windowsun oto güncellemelerini kapayın hiç bişey olmaz.