içiyorum bırakmayıda hiç düsünmedim
birgun ya o beni yaben onu diye gidiyoruz bakalım
Printable View
içiyorum bırakmayıda hiç düsünmedim
birgun ya o beni yaben onu diye gidiyoruz bakalım
malesefki içiyorum bir sene içmedim tekrar başkadım çok pişmanım.bi daha bırakabilirsem hiç başlamayacağım...
öncelikle bırakan arkadaşları kutlarım..gerçekten hayatlarının bence en büyük volesidir bu..çünki bu illet maddiyat olarak sinek vızıltısı fakat sağlık ve maneviyat olarak tam bir başbelası...allahaşükür şuan sağlık yönünden herhangi bir şikayetim yok ama bu önümüzdeki yıllarda olmayacak anlamına gelmez...13 yaşımda ufak ufak sigaraya başladım şuan yaş 44 aynen devam..nereye kadar devam bende merak ediyorum..herkeze selamlar..
İçiyorum, seviyorum. Bırakmaya hiç yeltenmedim. Bir gün bırakırım dediğimde de bırakırım herhalde.
En çok da bırakıp, bırakıp tekrar başlayanlara hasta oluyorum. Geliyor bıraktım abi diyor. Sonra evde, dışarda herkese terör estiriyor. En çok da kendine eza ediyor.
Bakmışsın tekrar başlamış. EEee be kardeşim, madem tekrar başlayacaktın, bu eziyet niye?
Saygılarımla,
evet mereti kulanıyorum iki günde bir paket
evet içiyorum
Gunde 2 paket içiyordum bir sabah uyandım ölüm bogazıma kadar cıkmıştı nefes alamaz hale geldim ve o gun yemek yiyemedim ve kendi kendime karar aldım yaklaşık 5 senedirde o kararı uyguluyorum herkese tavsiye ederim biraz kilo aldım bırakınca ama olsun
33 yıl içtim . ağzımdan burnumdan geldi. 2000 yılında bıraktım. ve yarım dahi içmedim bu güne kadar. arkadaşlar inanın sigara insanın performansını etkiliyormuş... gençlikte pek belli olmuyor ama yaş kırkı geçinde gerime gerime diyor insan. sigarayı bırakınca da tut tutabilirsen. insan kurşunsuz benzin kullanıyor sanki. ben bıraktım sizlerinde (içenlerin:)) bırakmalarını öneririm. sevgiyle sevgide kalın. başka yerlere gitmeyin...::))
20 sene içtim 19 gün önce bıraktım.İnşallah bi daha içmem