şu an özellikle tps paketi üzerine yoğunlaştı yazılım işi kaç-yakala şeklinde vede bu konuda next 1., goldmaster2. sırada ve diğer markalar bunları takip ediyor sınıfta kalan tek marka SUNNY
Printable View
şu an özellikle tps paketi üzerine yoğunlaştı yazılım işi kaç-yakala şeklinde vede bu konuda next 1., goldmaster2. sırada ve diğer markalar bunları takip ediyor sınıfta kalan tek marka SUNNY
Ben goldmaster 11400 cım kullanıyorum ve bu cihazı aldığıma çooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk pişmanım :-( keşke almasaydım. Ama ilk maddi yönden rahatladığımda bu cihazı çöpe atmak istiyorum.Yazılımlar geç çıkıyor. Ve düzgün destek yok.
sunny
sunny derim hem yazılım, kullanım ve teknik destek bakımından sunnytek derim ama sunny firması yani atmaca elektronik 90x serilerinede diğer seriler gibi yazılım desteği verebilirler ise sunny türkiye şartlarında tek derim...
goldmaster den şaşmam güzel cihaz 8400 kullanıyorum yazılım atması garantili korumalı kullanması kolay görüntü net velhasıl seviyorum cihazımıııııı
next abi
basit hizli kullanimi kolay ve surekli yazilim desteyi
bence sunny her zaman cihazlarının arkasındadır bu işte sadece yazılım değil cihaz bakım desteği de önemlidir
sevgili arkadaslar hemen hemen kullanmadıgım cihaz az ama stream şu an için bence en iyi cihaz çünkü arkasında baya cok böyük medanetör kitlesi var bu kitle önceden kaon ve sunny dedi fakat onlar geri plana cekildi şu an stream diyorum menüsüde hoş saygılarımla
arkadaşlar next 2000 serisi yazılım desteği ve paylaşım yapabilen serilerdir bu cihaz varken başka marka cihaz alanlara şaşırıyorum
arkadaşlar sıralama belli next sunny goldmaster