e hani nerde hepsini anthony mi içti yoksa.bu anthony akıllanmayacak.:bangin:
Printable View
yok o içmedi onun günahını alma kanki aramızda birisi var oyapıyo bi bulursam onu :bangin:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Benden bu kadar koskoca Saray 50 lik veriyo ben arkalı önlü 100 ' lük veriyom :D
forumda rüşvet vermek ha.rüşvetin belgesi olmaz diyorlar ama al sana belge:puah: :puah: :puah:
musa sen baya zenginmişsin bana 1 milyar borç versene borçalarımı kapatayım :puah::puah:
Ustalarim Selam GÜzel Resİmler Kafa Yapmak İÇİn Ama MÜkemmelsİnİz.sİzlerden Rİcam Goldmaster 8000 Cİhazlarina Yazilim Var Ama Ama 9000 Serİlerİne Yok Sİzmİ Vermİyosunuz Yoksa Fİrmami Rİca Edİyorum Yardim Edİn 9000 Cİhazlarina Yazilim LÜtfen Saygilar İyİ Geceler
saray uğraşmayın şu paralarla yaw ikinizinkide sahte bi gün yakalanacaksınız sonra özgür gel bizi kurtar diceniz verin bakam paraları yakcam onları :D
Yeri bu konu değil ama yinede cevap vereyim...Volkan arkadaşımız o modellere kendi editlediği bir günlük auto yazılımları veriyordu...ama işleri dolayısıyla foruma fazla gelemiyor...haliyle yazılımda yapıp verecek zamanı yok...ama yakın zamanda yine auto yazılımları verilecektir...yazılımlar çıktığında zaten Zalim arkadaşımız hemen foruma yazılımları veriyor...beklemekten başka yapacak bir şey yok malesef...sevgilerimle...
yaw bi işçilik var bide temiz işçilik var.bakasana her şey ortada yaptınmı birebir yapıcaksın.bu işinde bi raconu var dimi ama.bilmiyorsan bilenlere bırakacaksın işi.biz yıllarımızı verdik.mesleğe demir paralarla başlamıştım.hey gidi günler hey.:puah: :puah: :puah: :puah: :puah: