nasıl memnun olalımki hızımız kanı arabası gibi allah ıslah etsınanket yapsınlar kac kişi memnunkı belkı birgun duzelır ümıdıyleneyse arkasaşlar kazıklanmaya devamkaderımız bizim :nono:
Printable View
nasıl memnun olalımki hızımız kanı arabası gibi allah ıslah etsınanket yapsınlar kac kişi memnunkı belkı birgun duzelır ümıdıyleneyse arkasaşlar kazıklanmaya devamkaderımız bizim :nono:
fiatları konusunda memnun değilim,korkuyoruzki bir şeyleridowland edelim.Kotamız dolacak diye limitsizede gücümüz yetmiyor.
--------------------------------------------------------------------------------
İndirimleri eski abonelerede yapmaları lazım
Memnun değilim aldıkları parayı hakketmiyorlar hız düşük
memnun degiliz sınırsız internet kullanıcıları için (256/64) bunda herhangi bir çalışma yapılmadı.hız çok düşük :( :( :((((
önceki indirimde 256 kb sınırsız kullanıcılarına indirim yapılmadı.benim evimdeki internet hızı japonyadaki bir çocuğun cep telefonunda var.bu adaletmi.dünya 1mb leri kaldırırken biz hala kb larla uğraşıyoruz.telekoma yazıklar olsun.bu kadarmı düştüler..................................?bunların dini imanı paraymış demekki....................
bu ne adaletsizlik.önceden abone olmakla suç mu işledik.ayrıca modemi de cebimizden aldık.
nasıl memnun olalım hem yavaş hemde en pahalısını kullanıyoruz bu indirim falan değil sadece matbu hata b harfini unutmuşlar bindirim diyeceklerdi indirim yazmışlar yanlışlıkla eski abone ve limitsizlere %17 indirim yaptıklarını yazıyorlar ama ben nedense yine aynı ödüyorum. saygılar:nono: :bangin: :nono: :bangin:
bende memnun degilim
kimse memnun değilki