[QUOTE=muhteşem;187251][quote=tracker1;187249]o halde halkın seçimine herkes saygı duyacakAlıntı:
birilerinin yaptıgı gibi ordu göreve denmeyecek
şayet ülkede demokrasi varsa!!!!!
[quote=tracker1;187253][quote=muhteşem;187251]zaten bu ülkede ne zaman ordu göreve denilmişse o zaman kriz çıkmış inşallah yeni kriz seneryolarıyla ülkemiz yeni bir bataklığa sürüklenmez 2001 krizini yeni yeni aşıyoruz bir dahası bizi mahveder
kendimize gelmemiz için hristiyan klübü hüvviyetindeki avrupa birliği üyeliğinden adaylığımızı çekecegiz adamlar ne derse uygulamaya çalışıyoruz onun istedikleride kendileri gibi bir hristiyan ülke yetiştirmekAlıntı:
bunlar acı ama maalesef gerçek olan şeyler
sayın muhteşem onun gercek olduğu islam dininin doğduğu gündenberi belli sen yeni anladıysan o başka türkiyede kanunlar biliyorsunki güçlülerden yana bazı kanunlar uygulanamıyor uygulanması içinde ya millet olarak kendimizi ıspatlayıp isteyeceğiz yada ab ye gireceğiz ab ye girme düşüncesi sadece kanunların tam olarak uygulanması içindir biraz düşünüp neler olup bittiğine bakarsan anlarsın
neyse şimdi namaz vakti namazdan sonra görüşürüz
Cabbari arkadaşım, türban sorunu xxxxx bu olayı kaşıyıncaya kadar varmıydı?Türbanlı olsun, başörtülü olsun veya olmasın her kes yanyana okuluna gidiyordu. Bütün siyasiler türbanı kendi siyasi amaçları için kullandıkları müddetçe olacaktır. Kimse kimsenin dini inançlarına karışamaz. Siyasiler bu olaya 1-2 sene karışmasın olaY kendiliğinden kapanır. Ama tek şartla: Bireyler türbanı kendi siyasi görüşlerine bayrak yapmasın.
Valla ben biraz katı kuralcı kişi olarak evet olmalıdır diyorum her ne amaç taşırsa taşısın türbanda bir başörtüsüdür.
yazınızda bazı siyasi yerleri düzelttim!!!Alıntı:
kaşıma meselesine gelince tahrik edici sözler vaatler bizi buralara getirdi ne istendi ne oldu birşeyleri konuşurken biraz düşünmek gerek diye düşünüyorum
selametle
sayın kemal turan erbakandan öncede bu sorun vardı erbakanla arttı ama neden arttı orası önemli önceden başörtülü doktor hemşire öğretmen v.s bulmak zor idi ama şimdi Allah'a şükür çok ve dikkat edersen o zamanlar türbanlı kılığına girmiş erkekler olay yaratmıştı mesele içimizi karıştırma meselesidir