Yorum yapmıyacagım hayrlı olsun.
saygılar.
Printable View
Yorum yapmıyacagım hayrlı olsun.
saygılar.
Bu mesajdan sonra isim ile dalga gecen,şahsa ait hakaret eden veya saygı ve sevgi çercevesini aşan mesajlar atan üyelerimiz için gereken yapılacaktır.Lütfen forum ve kişi hakları kurallarına uyalım birbirimize karşı saygılı olalım!!!
hayırlı olsun baya olumluydu
Sürekli değişime uğrayanlara güvenemem, dün dündür bugün başkadır demek bir kaos'tur.
Bekleyin ve görün ;) Bugün zil takıp oynayanlar yarın ağlamaz inşallah ;)
ama zaman hızla değişiyor asıl önemli olan bu değişime ayak uydurabilmektir aksine hiç değişmeyenler daha tehlikelidir bence
çünkü artık dünya küçüldü küçük bir köy haliini aldı herkes heryere anında ulaşabiliyor en uzak bi noktada olan bi olaydan anında bilgimiz oluyo ve zaman ekonomi zamanı ekonomi herşeyin önüne geçiyor büyük bi hızla ekonomik gücün varsa her yerde borun ötüyo yüzden kuru kuru tartışmalar yerine boş işlerle uğraşmak yerine herkesin bu ülkenin kalkınması ve ilerlemesi için çalışması lazım
her 10 sene de bir yapılan darbeler yüzünden bu kadar geriye gitmiş bir ülkeyiz ve hala bugün bile askeri kışkırtıp darbe yapsın diye teşvik edenler doluu anlamıyorum ki bu işten ne çıkarları olacak?!?!?!?:smiles22::smiles22:
değişime karşı esnek olmak başkadır,ben değiştim demek başkadır....herkes ,her fikir,her ideoloji zaman içerisinde ,günün şartlarına göre belli oranda esneyebilir,zamanı geldiğinde de o fikir,o ideoloji yok olur gider...iktidardakiler ben değiştim diyorlarsa ya yalan söylüyorlar yada bunların hocası olan necmettin erbakan'ın dediği gibi 'metamorfoz geçirdi bunlar...dün böyle konuşmazlardı...siyonizmin uşağı oldular'gibi bir durum söz konusudur...ikiside birbirinden rezalet bir durum...yoksa zaman içinde belli oranda esnemeler tabiiki onlardada oldu...yoksa özünde hepsi aynı....kendilerini ağır şekilde eleştiren hocaları gibi bunlarda arka planda dini sömürüyorlar hala daha.....:devilprv::devilprv::devilprv::devilprv: :devilprv:
ben zaten yazımda belirttim "hiç değişmeyenler daha tehikelidir"diye 70 milyona yakın nüfusu olan ülkemizde yaşayan insanlar salak ya da aptal olmadıklarına göre değişimleri çok iyi farkedebiliyorlar ve buna göre oy kullanarak seçimlerini yapıyorlar eğer böyle olmasaydı hocaları baraj sınırının altında kalıren talebeleri barajı geçemez di ve bunun gibi bir çok parti de lider ya da kadro değiştirmelerine rağmen baraja takılmazlardı demek ki bu insanlar bi şeyleri görüyorlar değerlendiriyorlar ve ona göre karar veriyorlar bu demek değildir ki başa getirdiklerini geri indirmezler !! onu da yeri geldiğinde aynen yaparlar
amenna...ancak kesin olan şu ki bunlarda değişmediler.....hala aynı kafadalar....