]
arkadaşım cihazın hw'si nedir
Kucer 06 dosta once ilgilerinden dolayi cok tesekkurler ediyorum. Gecikmemin nedeni evden ayrilmak durumunda kaldim, onun icindir ki gec yanit veriyorum.
Cihazim : H/W: v 12.CI.A5 tir.
Tekrar tesekkurler.
Printable View
]
arkadaşım cihazın hw'si nedir
Kucer 06 dosta once ilgilerinden dolayi cok tesekkurler ediyorum. Gecikmemin nedeni evden ayrilmak durumunda kaldim, onun icindir ki gec yanit veriyorum.
Cihazim : H/W: v 12.CI.A5 tir.
Tekrar tesekkurler.
Kucer 06 Tesekkurlerimle!
Onerinizi aynen uyguladim, sonuc muspet cok sagol Kucer 06 kardes.
Eksik olma.
suunny de menü şifresi nasıl sıfırlanıyor ya unuttum?:(
Arkadaslardan ricam!
Sunny cihazimdaki Stream menusunun uzerine kaon yazilimi attim. Ancak menunun yabancisi oldugum icin, kanallari yukleyemiyorum. Muhakkak ki benim acemiligimden kaynaklaniyor. Installation bolumune giriyorum ne otomatik ne de manuel bir turlu basaramiyorum. Bu hususta arkadaslarin yardimlarini rica ediyorum. Hersey icin simdiden tesekkurler ediyorum.
Not: Instellation sayfasinin yanindaki cercevenin duzenlemesiyle ilgilidir diye dusunuyorum.
Hallederiz Dosta Tesekkurlerimle !
Oneriniz dikkate alindi, ancak sinyal yeterli olmadigi icin, izleme sansi da olmuyor. Ben yinede ilgilerinize sonsuz tesekkurler ediyorum. KAON yazilimi atmamdaki maksat;
ASTRA 1 deki PREMIERE'leri yukliyebilmekti. Cunku hangi yazilimi atsam PREMIER'leri acamiyorum, bu konuda yardimci olabilirseniz, cok sevinirim...
Sevgi ve Saygilarimla. . . .
bende de kaon 16.80.91 h/w li yazılım var ve yazılım attım 2 gün sonra cihaz kendiliğinden bir anda kapanıp cihaz ön panelinde , n yazısı çıktı. yazı 3 sn falan kalıp sürekli açılıp kapanıyor. Nasıl olduysa anlamadım. Cihaz hangi yazılımı atarsam atim sürekli restart yapıyor
bir de kup 230 da yükleme yaparken bu yazılar çıkıyor
target model mismatch: Kaon Team
the set-set-box eeprom/flash is blank!
The eeprom data:0,8,b9,kaon team,3,0,0,ff,0,ff
acil yardım . ustam 12.01.a5 cihazım dün akşam önce ***ler silindi sonra makinada görüntü gitti.yazılımları alıyor,fakat kendi kendine açılıp kapanıyor şimdiden teşekkürler.