merhaba ben üç ayrı devlet hastanesine gittim aynı teşhişi koydular korktum özele gittim sorun olmadığını birebir gördüm yanlık teşhiş öldürür.................
Printable View
merhaba ben üç ayrı devlet hastanesine gittim aynı teşhişi koydular korktum özele gittim sorun olmadığını birebir gördüm yanlık teşhiş öldürür.................
10 yıl evvel hastaneler (ssk lardan bahsediyorum) gerek mazleme gerekse personel bakımından dökülüyordu. hasta bakıcılar bile tersleniyordu hastaya ki doktorlar zaten yüzüne bile bakmazdı. uzun zaman gitmemiştim hastaneye. ama kafamda bunlar kazılı idi.
Yengem rahatsızlanmış hastaneye yatırmışlar. haseki nin yeni binası. otel gibi bişey. şaştım kaldım. personeli sıcak yüzlü, konuşkan.
annem rahatsızlandı gece bakırköy devlet hastanesine getirdik. acile alındı. sabah kadar bütün filimleri çekilip sonuçları alınarak tedaviye başlandı. yani hizmet mükemmel değildi belki ama eski tablodan eser yoktu. ben memnunum şu anda. allah kimseyi düşürmesin ama hizmette gözle görürül bir iyileşme var.
Bazı arkadaşların doktor a işini yaptırman gerekiyorsa muayenesine gitmen gerek demiş. doğrudur. umarım bu tip doktorları tespit edip cezai işlem uygularlar.
adamlar özel hastanede nöbetçi kalırlarsa gecede 400-500 ytl para alıyorlarmış. (yeğenim doktor o söyledi.ne para..) yani paraya dışarıdaki insanlar kadar ihtiyaçları yok...
selametle...
konumuz saglık hizmeti fakat sen karıştırmışsında bende senin gibiler aydınlansın diye yazdım artı ben hiç bir zaman gercek hasta olmadıktan sonra hastaneleri ve doktorları meşkul etmedim.herkezede bu konuda dürüst olmalarını ve başkalarının haklarını cignememelerini öneririm.seni aydınlatmaya gelince öncelikle bir memlekette kanunları yanlız yargıclar ve hukukcular biliyorsa o memlekette kanun adalet yoktur.buda belli oluyor daha devlet ne hükümet ne ayıramıyoruz. pek kıymetli arkadaşım devlet kamudur ve burada görev yapanlara devlet adamı memur denir hükümette o ülkede yaşıyan halkın bu kurumları denetlemesi için sectikleridir yani cogunlugu halkı temsil eden güç meclis ve hükümetlerdir. digerleri kamuya hizmet edip maaş alan memurlardır.şindi sen bir memur rüşvet alsa hükümetimi suclayacaksın dersen hem evet hem hayır suclu memur ama bizim sectiklerimiz onu denetlemiyor bizim hakkımızı yediriyor diyede hükümet suclu o yüzden hükümetin aldıgı tetbirler benim menfaatım içabıysa onu desteklicem tabi adam hiç bir iş yapmadan bankamatik memuru olacak bütün kitler zarar edecek bunun cilesini ben agır vergiler ödeyerek bedavadan adam bakarak ödeyecegim oldu yabancıya satılmasını istemeyen milliyetciler varsa buyursun alsınlar sendikalar kurumlar dernekler harun gibi zengin sende biraz genel kültür oku memleketin akıllı ve bilinçli adamlara cok ihtiyacı var.cahalet ve cahillerin sırtından gecinenler bunlar asıl yobazlardır unutma.
devlet sağlık sektörüne para neden ayırır? zaten hastaneler gerek ssk dan gerekse milletin bizzat cebinden ödediği paralarla bir gelir elde etmiyormu? hemde bence karlı bir gelir.Alıntı:
bu gelir ile alet edevat ve personel kalitesini de yükselte bilir öyle değilmi?
yani devletin ayıracağı paradan hariç kendileride ne yapılması gerekiyorsa yapamazmı? illa devletin katkıda bulunmasımı gerek?
bilmediğim için soruyorum. yoksa devlet ödemesin diye değil. selametle...
Eski ile karşılaştırdığımda çok iyi gelişmeler olduğunu görüyorum.
gecen gün dvlet hst.nesi acil servisin de (acil) tam 2 saat 10 dakkika muayene olmak için bekledim nasıl olur ya hiç memenun degilim.
paran varsa memnun olunuyor yoksa ALLAH yardımçımız olsun:nono:: :49:
aynen katılıyorum. evet eskisi ile şu akni durum arasında su götürmez bir farklılık var. kabul etmek lazım.Alıntı:
haa daha iyi olamazmı?
olur elbet...olacak inşallah.
mesele hükümet meselesi parti meselesi değil biliyorum.ama bu hükümeti desteklemesemde bu konuda attığı adımlardan memnunum.
selametle...
yorumunu yaz. paylaşalım.ama başkalırına hocalık taslama lütfen. herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. cevap yazdığın arkadaşta düşüncelerini paylaşmış. doğru yada yanlış. "senin gibiler aydınlansın" deme hakkına sahip değilsin. sen çokmu aydınlıksın?Alıntı:
öyle olsan bile fikrini yazarsın. alan alır vesselam...
selametle...