aynen katılıyorum bu tepki en gerçekçi olanı
Printable View
Bir firmayı karalamak bu kadar kolay olamaz bu zamana kadar ilk sunny cihazlara yazılım cıkıyordu bu defa sorun olmuş ola bilir karalamak yerine biraz bekleyin derim
beklıyoruz zaten arkadsım bqaska çaremız varmı mecbur beklıces yada cıhazı degıstrcen bakcan işine çunku çok zaman gectı ve hala bı ıcraat yok
arkadaşlar piyasadaki en dandik cihazlara bile verilen destek sunny ye şu an verilmemekte
yani sunny artık d smart paketi ile topladığı kaymağın üzerine bal sürüyor
eeeeeeeeeeeeeee d smartı alanlarda enayi yerine konulacaklar sunny nin politikası bu
arkadaşlar çıksa çıkardı boşuna kendinizi üzmeyin ben bundan çok önce 1999da topfield 3000cı aldım ne markalar geldi geçti yazılım çıktı gitti yıl 2008 yazılımı hala mevcut suan gerçi tpsler daha gelmedi ama beni ne madur etti ne zorda bırakdı ...tavsiyem goldmasterin topfield tabanlı cihazlarıdır... yada next super plus serisi
Arkadaşlar bu kısa zaman süresinde strem yazılımları gelebilir az sabretmek gerekir
sevgili çetin çok sabredildi bazı arkadaşalrın dediği gibi öyle adı sanı duyulmamış cihazlara yazılım verildiki kızmamak elden değil modüle bile tps auto geldi sunny den tık yok.
forumlarda görevli adamları var biri çıksın bir açıklama yapsın yazılım desteği kesildi desinlerki millet beklemesin boşuna.
arkadaşlar ben elektonik satıcısıyım ve şimdiye kadar sunny ürünlerini satmaktayım ama bundan sora cihazlarına yazlım desteğini vermedği için sunny nin hic bir ürününü satmayacam
Haklısınız arkadaşlar değerli ustalarda bir açıklama yapmıyorlar 2 haftadır böyle bekletiyorlar bu sessizliği elbet birileri bozacaktır ....