'Fener'e gelirim' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Shevchenko FANATİK'e konuştu: "İngiliz basını beni yordu. Burada kalmam zor. İstanbul'daki maçta Fenerbahçe taraftarından çok etkilendim. Kulüpler anlaşırsa benim açımdan sorun yok..."
16.5.2008
‘Resmi teklifi aldık’
Yer, Cobham antrenman sahası... Chelsea, Manchester United ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Finali’ne hazırlanıyor. İdmanı izleyen tek Türk gazeteci, FANATİK’ten Edip Adanır... Yanında Andriy Shevchenko var. İşte noktasına virgülüne dokunmadan Ukraynalı golcünün yorumları: “Burada kalırsam, Chelsea’den başka takımda forma giymek istemem. Ancak İngiliz basını beni çok yordu. Haksız eleştiriler, Ada’da kalmamı zorlaştırıyor. Bolton’a attığım gol için bile ‘şans golü’ dediler. Oysa o golle şampiyonluğu bile kazanabilirdik. Transferimle ilgili tüm yetki menacerimde. Teklifleri o değerlendiriyor. Menacerim, Fenerbahçe’den gelen teklifi bana iletti.” 6 Mayıs’ta, Londra’da
“Hatta bu konuda Chelsea ile görüştüklerini de biliyorum. Benim açımdan da, bonservis konusunda da sorun yok. İstanbul’da oynadığımız Fenerbahçe maçında taraftarlar beni çok etkilemişti. Müthiş bir atmosfer vardı. Bunlar, benim için önemli. Kulüpler anlaşırsa İstanbul’a gider, Fenerbahçe forması giyerim.” Adanır’ın “İstanbul’da görüşürüz” sözüne, “Tamam’ yanıtını veren Shevchenko’nun, 6 Mayıs’ta Londra’daki Özer restoranda Murat Özaydınlı ile buluştuğu ve prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Blackburn Rovers’ta oynayan Tugay Kerimoğlu da, Fenerbahçe ile Shevchenko’nun el sıkıştığını ifade etti. Edip ADANIR
16-05-2008, 19:32
sarıkanarya_41
'Çünkü Fener en büyük' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Chelsea formasıyla Devler Ligi finaline çıkmaya hazırlanan Anelka, "Sarı-Lacivertliler şampiyonluğu kaçırdıkları için üzülmesin" dedi.
16.5.2008
Türkiye’de geçirdiği günleri unutamadığını belirten Fransız golcü, “Sizin aracılığınızla büyük Fenerbahçe camiasına selamlarımı gönderiyorum” ifadesini kullandı. ‘Herkes kabul ediyor’
Transferi büyük sansasyon yaratan, ancak çeşitli nedenlerden ötürü Sarı-Lacivertli formaya gerektiği gibi hizmet edemeyen Nicolas Anelka’dan mesaj var. Manchester United ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi final maçı nedeniyle kampta bulunan Chelsea’nin golcü futbolcusu, Türkiye’de ve Fenerbahçe’de geçirdiği günleri hala unutamadığını belirterek, “Şampiyonluğu Galatasaray’a kaptırdıkları için hiç üzülmesinler. Çünkü Fenerbahçe çok büyük bir camia. Bunu herkes biliyor ve kabul ediyor” dedi. ‘Önder keşke kalsaydı’
Anelka, “Sizin aracılığınızla Fenerbahçe camiasına selamlarımı yolluyorum. Orada iyi arkadaşlarım oldu. Bazılarıyla görüşüyoruz. Önder Turacı ile daha geçenlerde telefonda konuştuk. Ayrılacakmış. Keşke Fenerbahçe’de kalsaydı. Çünkü Sarı-Lacivertliler Avrupa’da önemli işler yaptı ve arkasını da getireceklerdir” görüşünü dile getirdi. Chelsea’nin kaptanı John Terry de, Türk ekibinin iki maçta da kendilerini çok zorladığını, özellikle taraftarlarından etkilendiğini ifade etti. Edip ADANIR
16-05-2008, 19:33
sarıkanarya_41
"Vagner Love Fenerbahçe'de" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Rus basını CSKA'nın yıldızı Vagner Love'un Sarı Lacivertli takımla anlaştığını ve ön protokol imzalandığını öne sürdü.
16.5.2008
CSKA Moskova formasını giyen Brezilyalı futbolcunun sarı lacivertlilerle anlaştığını duyuran Rus gazetesi “Sovsport” anlaşmanın kaç yıllık olduğu ve ödenecek para konusunda herhangibir bilgi vermedi. Haberde, yıldız futbolcunun önümüzdeki yıllarda Fenerbahçe’de forma giyeceği ve resmi açıklamanın da yapılacağı iddia edildi.
16-05-2008, 19:33
sarıkanarya_41
Gençlik ateşi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ünlü isimleri renklerine katma çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, geleceğin yıldızlarını da ihmal etmiyor. Listenin başında Leverkusenli Gökhan Töre var.
16.5.2008
Henüz 16 yaşında
Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun çalışmaları sıkı şekilde sürdürülüyor. Yönetim, bir yandan takımda eksikliği hissedilen bölgelere flaş transfer arayışlara devam ederken, diğer yandan ise geleceğin yıldızlarını yakın takibe aldı. İkinci gruptakilerden, yani Sarı-Lacivertli renklere katılmak istenen gençlerden en önemlisi ise kuşkusuz Bayer Leverkusenli Gökhan Töre... Kulübü ile geçen sezon profesyonel sözleşme imzalayan 16 yaşındaki futbolcu ile prensip anlaşmasına varıldığı ileri sürüldü. Bayern de peşinde
Sarı-Lacivertli yöneticilerin, 17 Yaşaltı Türk Milli Takımı’nda da oynayan Gökhan için önümüzdeki günlerde Leverkusen’e gideceği ve Alman kulübü yetkilileriyle masaya oturacağı belirtildi. Almanya’da geleceğin yıldızları arasında gösterilen orta saha oyuncusu için Bayern Münih’in de devrede olduğu vurgulandı. Kanarya’nın listesinde ayrıca, Sakaryaspor’dan Furkan ile Onur da bulunuyor. 1.91’lik santrfor Furkan, geleceğin Hakan Şükür’ü olarak nitelendiriliyor. Onur ise, sol kanatta görev yapıyor. Yalçın TÜRK Yorum:
Sıradışı bir futbolcu
Gökhan Töre, 17 Yaşaltı Milli Takımımız’ın en önemli oyuncularından biri. Türk futboluna büyük hizmetler verecek bir isim. Onu kesinlikle 17 Yaşaltı Avrupa Futbol Şampiyonası’nın yıldızlarından biri olarak görüyorum. Çok süratli bir futbolcu. Bunun dışında tüm duran topları ve özellikle frikikleri de oldukça etkili kullanıyor. Bildiğim kadarıyla Bayer Leverkusen onunla profesyonel sözleşme imzaladı. Onunla sadece Türkiye’deki kulüpler değil, Avrupa’nın önemli ekipleri de ilgileniyor. Eğer bu futbolunu 1 ya da 2 yıl daha devam ettirirse, kesinlikle A Milli Takım’a büyük katkı yapar. Fenerbahçe’de de çok rahat oynar. Ama sadece Gökhan değil, diğer isimler de iyi yerlere gelecektir. U-17’deki üçüncülük başarımızda Gökhan’ın katkısı büyük. Ancak şunun altını çiziyorum. Daha 17 yaşında ve sıradışı olma yolunda giden bu gencimize iyi yol gösterilmeli. Şenol USTAÖMER
(U-17 Milli Takım Teknik Direktörü)
16-05-2008, 19:34
sarıkanarya_41
Mondragon sürprizi! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray'dan Christoph Daum'un takımı Köln'e transfer olan Mondragon'u Türkiye özlemi sardı.
16.5.2008
Uzun süre Galatasaray’a başarıyla hizmet veren, daha sonra Christoph Daum’un takımı Köln’e transfer olan Mondragon’u Türkiye özlemi sardı. Kolombiyalı file bekçisinin, önümüzdeki sezon Fenerbahçe’de oynamak için can attığı belirtiliyor. Tecrübeli kalecinin yakın çevresine, “Sarı-Lacivertli kulübün yöneticilerine bu isteğimi yakında ileteceğim” dediği öğrenildi. Bu sürpriz gelişme karşısında Fenerbahçe yönetiminin takınacağı tavır merakla bekleniyor. Yalçın TÜRK
16-05-2008, 19:37
sarıkanarya_41
Fenerbahçe günlüğü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
FK Moskova takımının ısrarla almak istediği Önder Turacı, Başkan Aziz Yıldırım'ın sözleri sonrasında kararsız kaldı.
16.5.2008
Önder Turacı hâlâ beklemede
Yeterince forma şansı bulamadığı için mutsuz olan ve Rus FK Moskova takımının ısrarla almak istediği Önder Turacı, Başkan Aziz Yıldırım’ın sözleri sonrasında kararsız kaldı. Belçika’da hem tedavisini sürdüren hem de tatilini geçiren genç futbolcu, kulağının Fenerbahçe’den gelecek haberde olduğunu belirterek, “Eğer kulübüm olmazsa, diğer alternatifleri devreye sokarım” ifadesini kullandı. Başkan Yıldırım
sözünü tuttu
Sarı-Lacivertli kulübü adeta bir tesis şampiyonu yapan Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi, dur-durak bilmiyor. Aziz Başkan, daha önce kongre üyelerine verdiği bir sözü daha yerine getirerek, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde bulunan eski yönetim kurulu binasını iptal ettirip butik otel haline dönüştürdü. Neredeyse bitmek üzere olan ve açılışı kısa bir süre sonra törenle gerçekleştirilecek butik otel, Fenerbahçe’ye ek bir gelir kaynağı olacak. Semih Şentürk’ü kimse geçemedi
Turkcell Süper Lig’de 2007-2008 sezonunda atılan toplam 786 golden 85’inde, takımlarında sonradan oyuna giren futbolcuların imzası bulunuyor. Gol Kralı Semih Şentürk, oyuna sonradan girerek attığı 6 golle bu kategoride de zirvede yer almayı başardı. Onu 4 golle Gençlerbirliği Oftaş’tan Bülent Kocabey, 3’er golle de Beşiktaşlı Bobo, Gençlerbirliği’nden Kahe, Kayserispor’dan Mehmet Eren Boyraz ve Ankaragücü’nden Jaba izledi. Serdar: Fener’de efsane olacağım
Fenerbahçe’nin genç kalecisi Serdar Kulbilge, “Ben Fenerbahçe’ye gönülden bağlıyım. Avrupa’nın en iyi takımında kalecilik yapıyorum. Daha başka ne isteyebilirim ki. Hedefim bu takımda efsane olmak” dedi. Kaçan şampiyonluğa çok üzüldüklerini de vurgulayan Serdar, “Önümüzdeki sezon bunu telafi etmek için varımızı-yoğumuzu ortaya koyacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Kısa bir tatil yapıp, ardından çalışmalara erken başlayacağım” dedi. Antu.com’dan Dinçay’a övgü
Fenerbahçe Voleybol Şube Sorumlusu Hakan Dinçay’a, taraftarlardan övgü yağıyor. Sarı-Lacivertli taraftarların en etkin sitesi olan antu.com’da yapılan yorumlarda, erkek takımının şampiyonluğunun da, bayanların ikinciliğinin de büyük başarı olduğu vurgulanarak, “Bize bu sevinci yaşatan başta Aziz Yıldırım ve Hakan Dinçay olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz” deniliyor. Futbolda seçme dönemi geldi
Kanarya’da genç futbol takım seçmeleri, 24-28 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Dereağzı Tesisleri’nde yapılacak seçmelere, 1994 ve 1995 doğumlu lisanslı futbolcular ile 1996, 1997, 1998, 1999 doğumlu tüm adayların kayıt yaptırabilecekleri belirtildi. Bu arada yaz dönemi futbol okulu çalışmalarının da, 30 Haziran’da başlayacağı açıklandı.
16-05-2008, 19:38
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Gurur verir
Sarı-lacivertlilerin talip olduğu Manisalı golcü: Eğer transferim gerçekleşirse ilk onbirde rahat oynarım.
Fenerbahçe'nin Selçuk İnan'la birlikte talip olduğu Manisasporlu Burak Yılmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli formayı giymenin kendisini gururlandıracağını belirten Beşiktaş'ın eski futbolcusu, maraton.com.tr'ye verdiği demeçte, "Henüz aramızda bir anlaşma yok. Ancak Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynamayı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
her futbolcu gibi ben de isterim. Hatta bundan büyük onur duyarım" ifadesini kullandı.
'F.BAHÇE ÇOK BÜYÜK'
Burak, Fenerbahçe'nin çok güçlü bir ekip olduğunu dile getirerek şöyle konuştu: "Eğer transferim gerçekleşirse kulübenin değil, ilk onbirin değişmez oyuncusu olacağıma inanıyorum." Manisa, Burak ve Selçuk için 5 milyon euro istiyor. Sarılacivertli yöneticiler bu rakamı aşağı çekebilirse her iki futbolcu da yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecekler. Orta sahada top koşturan Selçuk İnan'a Beşiktaş ve Trabzonspor da talip olmuştu.
16-05-2008, 19:38
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
F.Bahçe ciddi
Sarı-lacivertli ekibin Ukraynalı yıldız için 7 milyon pound'u gözden çıkardığını öne süren gazete "1 hafta içinde iş bitebilir" diye yazdı.
Geniş yankı uyandıran 'Sheva'nın imzası Yıldırım'ın kasasında' manşetimizi doğrulayan haberler, yabancı basında da boy göstermeye başladı. Son olarak İngiliz Daily Mirror gazetesi sarı-lacivertlilerin istediği isimler arasında Chelsea'nin dünya çapındaki yıldızı Andriy Shevchenko'nun da bulunduğunu iddia etti. Benzer bir Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
iddiayı Daily Mail de gündemine taşıdı.
CHELSEA DÜŞÜNÜYOR Daily Mirror, Fenerbahçe'nin, İngiltere'de aradığını bulamayan ve sürekli yedek kalan 32 yaşındaki Ukraynalı bombacı için 7 milyon pound'luk bir bonservis bedeli teklif ettiğini ileri sürdü. Gazete, Chelsea'nin bunu kabul etmesi halinde sarı-lacivertli kulübün Sheva'nın alacağı ücreti de belirleyip transferi 1 hafta içinde sonuçlandıracağını sütunlarına taşıdı.
16-05-2008, 19:39
sarıkanarya_41
Fatih Tekke iştah açtı
Zenit formasıyla UEFA şampiyonluğu yaşayan Fatih Tekke için sarı-lacivertli yönetim bir kez daha girişim başlatmaya hazırlanıyor.
Rusya'nın Zenit Saint Petersburg takımı, İskoçya'nın Glasgow Rangers takımını 2-0 yenerek UEFA Kupası'nı kazanırken, Fatih Tekke'nin performansı F.Bahçe'nin iştahını kabarttı. Yöneticiler, yıldız oyuncunun Rusya'da mutsuz olduğunu bildiklerinden yeni bir girişim başlatmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Fatih'e yeni teklifler gelmesinden de çekiniyorlar.
MAÇIN ADAMI OLDU İngiltere'nin Old Trafford Stadı'nda oynanan finalde Zenit Saint Petersburg formasıyla harikalar yaratan Fatih Tekke, UEFA'nın resmi internet sitesinde "maçın adamı" seçildi. Bu durum bir kez daha tüm gözlerin Fatih'in üzerine çevrilmesine neden oldu. Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın görevlendireceği bir yöneticinin Rus takımıyla irtibata geçeceği öğrenildi.
16-05-2008, 19:39
sarıkanarya_41
Kraliçeler gecede coştu
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, şampiyonluk kutlamasını Çengelköy Rigel Restaurant'ta yaptı. Geceye antrenör Zafer Kalaycıoğlu, şube kaptanı Remzi Dilli ve tüm sporcular katılırken gece geç saatlere kadar eğlence sürdü. Yabancı oyuncular Pondexter, Sutton Brown, Hoffman, Volnaya'nın ülkelerine erken gitmelerinden dolayı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
takım arkadaşlarıyla vedalaşmaları sırasında duygulu anlar yaşandı.