cihazı ilk verdiklerinde bazı sinama kanalları açıyor daha sonrada kapatılıyor neymiş kontur yüklersen seyredeceksin bunun neresi bedeva milleti kandırmakdan başka ney bu
Printable View
cihazı ilk verdiklerinde bazı sinama kanalları açıyor daha sonrada kapatılıyor neymiş kontur yüklersen seyredeceksin bunun neresi bedeva milleti kandırmakdan başka ney bu
Kişiler ağızlarından çıkanı fiillerinde de gösterseler istenilen hedeflere ulaşmak daha kolay olur. Gerçekçi doğru dürüst bir pazarlama her zaman kazandırır.
Hani bir maymun hikayesi vardır. Maymuna herşsyi ikram ederler ne yiyip yemediğine bakmaksızın yerse diye !!! Maymun uyanıksa yemez fakat bu maymun yiyenlerde ise ikram edilen şeftaliyi herşeyiyle yer çekirdeğide dahil, ne yazıkki yedikten sonrası önemli çıkarken çıkış noktalarını parçalar. Maymun uyanmıştır artık kendince fıkdık dahi ikram edilse önce çıkış noktasında ölçümünü yapar eğer uyar ise öyle yemeye başlar.
Bizler kandırılmaktan usanmadık herhalde. İnşallah güveni tam olan bu millete güven veren sağlam firmalar gelirde adam gibi adam sözünün eri işler yapar hem alan hem satan kazanır.
Evet kandırdı.Büyük bir şevk ile aldığım d-smart bende çoğu kanallarını göstermiyor.D-SMART PROMO kanalını bile saat 18-19:00 a kadar izleyemiyorum.Ancak o saatten sonra net olarak d-smart kanallarını izleyebiliyorum.
evet bencede kandırdı ilk başlarda herşey parasız diye reklam yaptı sonra kahvehaneler başta olmak üzere iş yerlerinden para istemeye başladı ev abonelerindende smart para adı altında bazı kanallar için yıllık para istiyor sonrası malum
kandırdı çünkü başta ticari bireysel ayırmıyordu şimdi ayırıyor ticari 560 ytl yıllık verecek d spor için baştan yapacaklardı böyle bir uygulamayı şimdi şartları deyiştirmeyeceklerdi ilk alanlar ne ala şimdi alanlar versin parayı izlesin bu düpe düz dolandırıcılık sahtekarlıktır...
kandırıyor bukadar çok özel kanalı oluyorda ücretsiz yayın yapabılıyor bıryere kadar bence yavas yavas ucretlı yapıcak yada dıyer cıhazlar gıbı oda devrını kapatıcak
arkadaslar bence d smart bızı gercekten enayı yerıne koyuyor .ben aynı zamanda satıcıyım .ılk cıktıgı zaman bellı bır mıktar sattım .bunların ıcınde cayocakları ve kahvehanelerde var.once hıc bır sey acıklamadan mıllete sattılar .sımdı ıse ısyerı dıye 564 ytl para ıstıyorlar .madem oyle ılk basta bır kural koy .bu kurala uyulsun kımsede sızı tenkıt etmesın .
ya arkadaşlar hepsi aynı işte para tuzağı milleti kandırıp duruyolar
madem kazandırmadı neden kazandırdı oranı yüksek
selam her hizmetin bir karşılığı vardır buda onlardan biri bakın TNT de kapanmasın
hayatta bedava hiçbir şey yoktur,bunu öğrenmek lazım saygılarımla.