15 bin e kafadan 5 bin küsür geliyormuş elde 15 binde kalmadı dolar aldık bozdur al bozdur al 500 tl de kaybetmişim nasip im yok yafss
Printable View
15 bin e kafadan 5 bin küsür geliyormuş elde 15 binde kalmadı dolar aldık bozdur al bozdur al 500 tl de kaybetmişim nasip im yok yafss
çeyrel altın 90 civarında altın bu ara çok sık fiyat değiştiriyor ons düştü altında düştü herşey dolarda bitiyor dolar biraz yukselse altın tekrar toparlayacak
Alıntı:
ufak bi toparlanışla yeni bir destek oluşturacağını bende düşünüyorum ama bu şu demek olmuyor ki altın çok daha fazla çıkacak elinizdekileri satmayın bana kalırsa bir daha toparlanırsa 1250 ye dek ulaşır sonra temelli iner aşağı 1180 ve yukarısı görüldü mü satma zamanı derim ben....
y.t.değildir...
daha yükselecek bu altın söylemedi demeyin...:)
şu an elimde 4-5 bin lira var... 2 hafta sonra bir yere vereceğim...şimdi altın yapıpta 2 hafta sonra bozdursammı diyorum? ne dersin cabbari?
şimdi osmann şu dönemde elinde sıcak para varsa 1-2 haftalık maceraya girmene değmez ya batarsın ya çıkarsın ama para bu kolay kazanılmıyor haa boşta bir paraysa gözünü yum bas altına ama bir iki haftalık hiç kurcalama bence
altın düşüyor.....
çeyrek altında son durum ne şuan