arkadaşım o zaman sende uygun bölüme aç bu konuyu !!
Printable View
hay Alahım ya işi gücü bıraktık size virüs yoluyoz, abuk sabuk yazıp konuyu bulandırmayın program vpn dir avast ve avg buna alarm veriyor, diğer anti vürüslerle taratın bıse olmadıgını göreceksiniz .. bu bir vürüs değildir programla anonim sorf yapıldıgı için bu iki antivirüs vurus diye alarm veriyor bidaha bu tur yazılar yzmayın... virus faln yoktur kurarkende gunceleyip kurun. kulanmayı bılmıyorsanız danısın sorun pm atın bu cokmu zor:nono::
meraba ankete bir yanlıslık olmalı diyer anketler göre
tabiki evet yorum yapmaya gerek yok yapacağım yorumu ali harbiye kardeşimiz yapmış zaten bende şok oldum hayır oyunun fazla olduğunu görünce vay halimize
atatürk anayası değilde ismet paşa ve kenan paşa anayası olmasın bu..bırakın MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN üzerinden siyaset ve söyleşi yapmayı..atatürk gibi bi insan bu ülkenin başına gelmez.rahat bırakmafdılar ATAMIZIN yakasını.ah bi yaşasaydııı.inadına evet.bu ülke için bu şart.darbeci bi düşünceyle bu ülke yerlere serildi ayıptır.
acaba yasanin icinde ne oldunu biliomusunuz 12 eylul 1981 de yasadinizmi zanedersem yasamadini ben evet veriom onemli olan oy vermeniz hayirda olsa oda guzel cunku ulkemize sahip cikilio hic oy vermeseler ozaman korkardim tesekurler
bence akp sayın Erkan YOLAÇ abimizle anlaşıp millete ewet dedirtecek sorular ayarlasın.Erkan YOLAÇ kesinlikle ewet dedirtip anayasayı değiştirmek için akp ye yardımcı olur.
örnek sorular;
* geçim sıkıntısı varmı - ewet
* ay başını getiremiyosunuz değil mi - ewet
* işsizsiniz değil mi - ewet
.......vs vs vs
bakın ne kadar basit.:8[1]::8[1]::8[1]:
evet akıllı olalım sindire sindire
hayır oyu kullanacam.nedeni ise 12 eylul oncesi sag sol kavgası yuzunden
bir çok kişi vuruldu 12 eylul olmasa idi bu gün guney kore ve kuzey kore
gibi bolunecek tik belkide