teşekkür ederim.
Printable View
teşekkür ederim.
ben her ay aşiyorum :D
şimdiye kadar birdefa oldu oda telekomun altyapı çalişması nedeniyle limiti(4gb) 1mb aşmişim çıktı aldım duvara astırdım :))) bakıp bakıp gülüyom:)))
4 gb cıktı adsl her ay 2 gb asar oldum eskiden 3 gb iken aşmıyordum sizlerdede durum böylemi
hiç aşmadım malesef okadar indiriyorum ama ...:8[1]:
arkadaşlar bendede limit aşımı var 2 aydır bi 53 ytl ödedim bi 51,5 ytl ödedim o kadar kullanmıyorumda acaba limitsize geçelim diyemi böyle bir şerfsizlik yapıyorlar anlamadım
slm ..
4gb lık kotalı adsl kullanıcısıyım.arada sıradada telekomun kota veri yerine girer kontrol ederim.çokta dikkat ederim.
ocak ayının son günlerinde kotaya baktığımda 5 gb az gecmişti. ocak ayındada telekom 4gb+2gb hediye toplam 6gb lık kotam vardı.
şubat ayında kota bilgilerine girdiğimde şaşkınlıkla 16 gb kullandığım gözükmekte idi.telokomu aradığımda hata gözükmekte ama yapabileceğimiz şu an bi şey yok ,faturanız büyük bir olasılıkla bu miktarda gelecek .siz ödeyeceksiniz .sonra değerlendirmesine bakarız dediler.
faturamın gelmesini merakla beklemekteyim.bakalım nasıl olacak .sanırım zararlı çıkan yine kullanıcı olacak gibi gözükmekte. ama sonuna kadarda mücadele edeceğim. çünkü o kotayı ben kullanmadım.kablolu modemde kullanmaktayım.
onun için hakkımızı arayalım diyorum..
teşekkürler arkadaşlar bi deneyelim