Alıntı:
fa77 Nickli Üyeden Alıntı
la olm yalan deme.. Allah çarpar... Ben 85 olsam tanıyamazsın beni leyn... :rotate1: cirlop gibi 75 valla.. Kıskananlar (fa77) çatlasın :grimace:
Printable View
Alıntı:
la olm yalan deme.. Allah çarpar... Ben 85 olsam tanıyamazsın beni leyn... :rotate1: cirlop gibi 75 valla.. Kıskananlar (fa77) çatlasın :grimace:
kardeşim ya bu kadar düşünme beni bak gözlerim yaşardı :(Alıntı:
Abiju Nickli Üyeden Alıntı
sen beni değil kendini düşünüyosun demi :nono:
açkalırım diye :greedy:
Ya abiju yengeye söyliyeyimde şöle senin düğünden sonra (Haziran2006) seni şöle bi ümit usta gibim yapsın :)
estağfurullah :(( nedimek... oldumu şimdi... aaaa... nıcık nıcık nıcık...Alıntı:
Nakkus Nickli Üyeden Alıntı
ben seni haziran 2006 dan sonra görecem ayıp olmasın diye löp löp götürecen dolmaları börekleri imam bayıldıları hünkar beğendileri :laugh: :laugh: :laugh:Alıntı:
hehehe tamam kardiş... Ölmezde sağ kalırsak evler yakın ... Davet ederim seni .eve beraber bir hünkar beyendi yeriz... Hani olsada yesek şimdi yaa... Canım Çekti İimi...:clown:Alıntı:
Alıntı:
abiju istanbula kadar geldik bi tatlı ısmarlamadın :( alacağın olsun
Alıntı:
MaTRaK Nickli Üyeden Alıntı
kardeşime bak yaaa.. üzülmüşte gitmiş .. üzmüşüz... Nerdesin göndereyim tatlını..geldiğinde harbi haberleşelim tatlının lafımı olur...
abi döndüm artık hatta foruma dahi yazdım ben geldim diye ama nafile :( nasip artık oraya gelcek fırsat bulurmuyum bilemiyorum. nerden olmazsa msnde görüşelim......
yau pankuya bi çay ısmarlamadan adam gitti.. Severdim kendisini ailecede görüşürdük.. Yau abi derdi walla güzel takımda rahat huzur kalmadı dedi gitti adam... bende bastım fırçayı"e olm sende oynamadın" abi be "psikolojik sorunlarım vardı dedi." gitti.. ama ..