Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Siyah-beyazlılarda iki futbolcunun sakatlığı ***ifleri kaçırdı. Beşiktaş'ta sol ayağındaki ağrıları artan Mert Nobre ile arka adalesinde gerilme olan İbrahim Toraman da idmana çıkmadı. İki futbolcu da kondisyon çalışmasında yer alırken, çift kale maçta forma giymediler.
10-03-2009, 03:47
sarıkanarya_41
Başkan zirvesi
Beşiktaş'ın menfaatlerini korumak için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini söyleyen başkan Demirören, yeni bir hamle daha yapıyor. Başkanın, camianın önde gelenlerini buluşturarak 'Beşiktaş zirvesi' adı altında bir değerlendirme toplantısı yapacağı ifade edildi.
sarıkanarya_41
Defans sorunsuz
Hacettepe maçında yenilen iki golün ardından "Savumada basit hatalar yapıyoruz" diyen Denizli, defans oyuncularına sahip çıktı. Takımından memnun olduğunu dile getiren başarılı çalıştırıcı, "Tek düşüncemiz mutlu sona ulaşmak" yorumunu yaptı.
sarıkanarya_41
Adım adım zirveye
Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Ankara'dan iki galibiyetle dönmelerinin büyük bir motivasyon yarattığını belirtti. Erdoğan, "Sıkıntılı günleri atlattık, adım adım zirveye ilerliyoruz. Eskisi gibi rakiplerin korkulu rüyası bir takım olduk" diye konuştu.
sarıkanarya_41
'Cadde'ye yeni mağaza
Beşiktaşlı taraftarların bir isteği daha gerçek oluyor ve Bağdat Caddesi Kartal Yuvası mağazası yakında hizmete giriyor. Zeytinburnu ve Çemberlitaş'tan sonra, şimdi de Bostancı Polis Merkezi karşısında yeni Kartal Yuvası'nın açılacağı belirtildi.
sarıkanarya_41
Cumartesi ateşi!
Cumartesi G.Birliği'ni konuk edecek olan Beşiktaş, önümüzdeki cumartesi de Sivasspor ile kapışacak. Kartal, bu hafta başkent ekibi G.Birliği'ni ağırlarken, Sivas ise deplasmanda A.Gücü'ne konuk olacak. Haftaya cumartesi ise Beşiktaş, deplasmanda Sivasspor ile oynayacak.
10-03-2009, 03:48
sarıkanarya_41
BJK TIR'ı Sinop'ta
Beşiktaş kulübünün lisanslı ürünlerini siyahbeyazlı taraftarlara ulaştıran Kartal Yuvası TIR'ının yeni durağı Sinop oldu. Türkiye'yi dolaşan TIR, 12 Mart'a kadar Sinop Uğur Mumcu Meydanı, Bülent Ecevit Caddesi'nde hizmet verecek, sonra Kastamonu'ya geçecek.
11-03-2009, 03:24
sarıkanarya_41
Her şey para değil
Brezilyalı forvet için St. Etienne, Bordeaux ve Lens'ten gelen transfer tekliflerini düşünen yönetimin önüne engel çıktı!...
Talipleri artıyor
Şampiyonluk yarışında emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş'ta, Brezilyalı forvet Bobo'nun taliplerinin artması yönetimi zorluyor. Sezon başında sambacı için siyah-beyazlı kulübe cazip tekliflerlerde bulunan ancak 'olumsuz' yanıt alan Fransız ekipleri St. Etienne, Bordeaux ve Lens'in yeniden Beşiktaş kulübünün kapısını çalması yönetimi oldukça sıkıntılı bir durumun içine soktu.
Nihat unutulmaz
Sözleşmesi 2010 yılında bitecek olan Bobo için yüksek bonservis bedeli ödemeye hazır olan Fransızların önerilerini değerlendirmeye alan yönetimin önüne şimdi de taraftar engeli çıktı. Siyah-beyazlılar, "Zamanında Nihat'ı sattılar şampiyonluk gitti. Bobo seneye de bize lazım. Beşiktaş'ta her şey para değildir. Biz, takımımızı sahada güçlü görmek istiyoruz" diye konuştular.
11-03-2009, 03:24
sarıkanarya_41
Mert Nobre üç yıl daha Beşiktaş'ta
Siyah-beyazlı yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan golcü futbolcuyla dün akşam saatlerinde yeniden anlaştı. Nobre, 2012 yılına kadar Beşiktaş forması giymeye devam edecek
Nobre tamam
Başkan Demirören, kalmasını istediği yıldız futbolcu için menajer Juan Figer'in yardımcısı Christian ile prensip anlaşmasına vardı.
1 milyon 750 bin euro
Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mert Nobre, 3 yıl daha siyahbeyazlı takımda kaldı. Nobre'nin menajeri Juan Figer ve Beşiktaş yönetimi arasında altı aydır süren görüşmeler dün itibarıyla sonuç verdi. Hasta olduğu için görüşmelere gelemeyen Figer, İstanbul'a yardımcısı Christian'ı gönderdi ve sözleşmenin, yıllık 1 milyon 750 bin euro üzerinden 3 senelik daha uzatılmasına karar verildi.
Demirören rest çekti
Kalan ufak pürüzlerin halledilmesi halinde Nobre'nin yarın imza atacağı belirtildi. Bu arada imza aşamasına gelinmesinde Demirören'in restinin etkili olduğu öğrenildi. Nobre'nin kalmasını çok isteyen siyah-beyazlı kulubün başkanı, Figer'in de daha fazla para koparabilmek için ayak diremesine karşı çıktı. Demirören, "Ya anlaşalım ya da sezon sonu gitsin" restini göremeyen Figer, sonunda "Evet" dedi.
11-03-2009, 03:25
sarıkanarya_41
Sarı kart alarmı!
Beşiktaş'ta Cisse, Nobre, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez ve Serdar Özkan bu hafta sarı kart görürse Sivas maçında yok!.
Siyah-beyazlılarda G.Birliği maçı öncesinde sarı kart alarmı verildi. Beşiktaş'ın kart cezası sınırında bulunan 5 oyuncusu Cisse, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Nobre ve Serdar Özkan cumartesi günü oynanacak karşılaşmada da kart görmeleri halinde Sivas maçında cezalı duruma düşecekler.
Teknik direktör Mustafa Denizli, dün sabah basına kapalı olarak yapılan antrenman öncesinde bu futbolcularla özel olarak görüştü. Tecrübeli çalıştırıcının, "Size kart görmeyin diyemem, sadece amatörce kart istemiyorum. Ucuz kart size pahalıya patlar, dikkat edin" dediği belirtildi.
sarıkanarya_41
G.Birliği maçı biletleri satışta
Beşiktaş'ın, cumartesi günü saat 19.00'da İnönü Stadı'nda oynayacağı G.Birliği maçının biletleri satışa çıktı. Fiyatlar şöyle: VIP alt A-F 150 TL, alt B-E 175 TL, üst A-F ve alt C-D 200 TL, üst B-E 250 TL, numaralı kenar 120 TL, orta 150 TL, kapalı alt 70 TL, üst 100 TL, yeni açık tribün 30 TL, eski açık tribün 25 TL, konuk takım 25 TL.
sarıkanarya_41
Tam kadro idman
Beşiktaş, cumartesi günü oynayacağı G.Birliği maçı hazırlıklarını dün sabah yaptığı tek idmanla sürdürdü. Mustafa Denizli yönetimindeki çalışmaya tüm futbolcular katıldı. Önce ağırlık ve güç çalışması yapan oyuncular, daha sonra sahaya çıkarak sağanak yağış altında pas, şut ve kanat organizasyonları üzerinde durdu. Siyah-beyazlılar antrenmanı çift kale maçla tamamladılar.
11-03-2009, 03:26
sarıkanarya_41
Kadıköy kapatılmalı
"İnönü'deki münferit bir olay yüzünden sahamız 3 maç kapatılmıştı Saracoğlu'nda bıçaklama olayı yaşanıyor, federasyon sessiz kalıyor".
Neden ceza yok?
Beşiktaşlı yönetici Bülent Deriş, F.Bahçe-Sivas maçında yaşanan bıçaklama olayına federasyonun sessiz kalmasına tepki gösterdi. Deriş, "İnönü'de münferit bir olay yaşanmış, sahamız üç maç kapatılmıştı" dedi ve ekledi:
Her şey ortada!
"Bize verilen cezaya sessiz kalarak duruşumuzu ortaya koyduk. Şimdi Saracoğlu Stadı'nda üzücü bir bıçaklama olayı yaşandı. Her şey görüntülerle ortada olmasına rağmen, TFF'nin sessiz kalmasına bir anlam veremiyoruz."
sarıkanarya_41
Milli formaya hazırım
Beşiktaş'ın son üç maçında kaleye geçen ve başarılı performansıyla otoritelerden tam not alan Hakan Arıkan, A Milli Takım formasını giymek istediğini söyledi. Genç file bekçisi, "Fatih hocam beni çağırırsa, inanın dünyalar benim olur. Beşiktaş'taki yükselen grafiğimi, ay-yıldızlı forma altında da göstermek en büyük arzum" dedi.
sarıkanarya_41
Zan dönüyor
Sakatlığı nedeniyle kupadaki Ankaraspor ve ligdeki Hacettepe maçlarında forma giyemeyen Gökhan Zan, G.Birliği karşısında yeniden ilk 11'deki yerini alacak. Milli futbolcunun tamamen iyileştiği ve Denizli'nin Gökhan'a savunmanın göbeğinde görev vereceği belirtildi.
sarıkanarya_41
Fedakâr Toraman
Sezon başından bu yana sakat sakat oynamaya devam eden İbrahim Toraman, sezon sonuna dek bu şekilde forma giyeceğini söyledi. Özellikle ligin ikinci yarısından itibaren görev yaptığı maçların tamamını ağrılar içinde tamamlayan ve karşılaşma sonrası özel bir tedavi gören yıldız futbolcunun, "Kalan haftalarda kenarda oturacak kadar rahat biri değilim" dediği belirtildi.
11-03-2009, 03:27
sarıkanarya_41
Yönetimde yüzler güldü
Beşiktaş yönetimi, başkan Yıldırım Demirören'in yer almadığı toplantıda genel bir değerlendirme yaptı. Toplantıda beraberliğin sağlanması konusunda ciddi adımlar atılmasına karar verildi. ***ifli oldukları gözlenen yöneticiler, şampiyonluk söylemlerini yüksek sesle dile getirdiler.
sarıkanarya_41
Zapo ***ifsiz
Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen, hatta ilk 11'in değişmezi olan Zapotocny, son haftalarda kulübede kalmanın sıkıntısını yaşıyor. Hacettepe maçında yeniden şans bulan Çek yıldızın yakın çevresine, "Yedek beklemek beni inanılmaz üzüyor" dediği öğrenildi.
sarıkanarya_41
Holosko evleniyor
Beşiktaş'ın Slovak oyuncusu Filip Holosko, önceki gün Çek Cumhuriyeti konsolosluğunda dünyaevine giren takım arkadaşı Sivok gibi evliler kervanına katılmak istiyor. Kız arkadaşından çocuk bekleyen Holosko, sevgilisiyle önce konsoloslukta evlenip ardından özel bir geceyle nikah yapmayı planlıyor.
sarıkanarya_41
Taraftara yeni site
Beşiktaş taraftarları için hazırlanan yepyeni bir internet sitesi yayın hayatına başladı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
isimli sitede siyahbeyazlı taraftarlar kulüplerine seslerini duyurmanın yanı sıra çeşitli oyunlar oynayarak puan toplayıp forma, maç bileti, kombine kart ve sürpriz hediyeler kazanabilecekler.
11-03-2009, 03:28
sarıkanarya_41
Beşiktaş günlüğü
Ernst'in gözü kara Siyah-beyazlıların Alman yıldızı Ernst, kalan maçlar için iddialı konuştu. Tecrübeli futbolcu, "Giydiğim formanın hakkını sonuna kadar veririm. Bu taraftar da şampiyonluğu hak ediyor. Onların desteğini yanımızda hissettiğimiz sürece, önümüzde duramazlar" dedi.
Kurtuluş adım adım Geçirdiği sakatlığın ardından uzun süre sahalardan uzak kalan Serdar Kurtuluş, Hacettepe maçındaki futboluyla beğenildi. İkinci yarıda oyuna alınan genç yıldız, başkent ekibi karşısında etkili bir performans sergileyerek göze girdi.
Zengin bir takımız Siyah-beyazlı ekibin devre arasında Hammarby takımından transfer ettiği Erkan Zengin, kenarda oturmayı sorun etmiyor. Kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarını belirten Erkan, "Zorlu yarışta, hepimize sıra geleceğine inanıyorum" dedi.
Kartal'ın jokeri G.Antep'ten alınan Ekrem Dağ, sezon başından bu yana birçok değişik mevkiide forma giyerek takımının jokeri oldu. Sağ bek, sol bek, sağ kanat ve sol kanatta görev yapan Ekrem, Mustafa Denizli'nin en güvendiği isimlerin başında geliyor.
Yıldırım baba oldu Beşiktaş Basketbol Takımı'nın kaptanı Haluk Yıldırım, ikinci kez baba oldu. Rüzgar adında bir oğulları olan Yıldırım ailesinin dünyaya gelen minik kız çocuğuna Alize adı verildi. Fotomaç, Yıldırım çiftine ve çocuklarına sağlıklı bir yaşam diler.
11-03-2009, 03:28
sarıkanarya_41
Almanya'da 3. okul
Beşiktaş kulübü, Almanya'nın Berlin ve Köln şehirlerinden sonra Koblenz kentinde de BJK Futbol Okulu açtı. Beşiktaş Satranç ve Spor Okulları'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz ise BJK Futbol Okulları'nın amacının ilk günden beri iyi insan yetiştirmek olduğunu söyledi.
16-03-2009, 22:47
sarıkanarya_41
Ernst bereketi
Müthiş yükselişle taraftarının yüzünü güldüren Beşiktaş, Fabian Ernst'in takıma katılmasıyla oynadığı 8 maçta 6 galibiyete ulaştı.
Katkısı çok fazla
Adım adım şampiyonluğa koşan Beşiktaş, ikinci yarının başında transfer edilen Ernst ile daha farklı bir görüntü ortaya koymaya başladı. Türkiye'deki ilk heyecanını kupada Antalya karşısında yaşayan Ernst'li Beşiktaş, şu ana kadar yenilmedi.
Bu tesadüf olamaz
Beşiktaş, Alman futbolcunun forma giydiği 8 karşılaşmada ise 6 galibiyet 2 beraberlik elde etti. Siyahbeyazlı takım, ligde bu süreçte 6 maça çıkarken, 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek 14 puan toplamayı başardı ve iddiasını kanıtladı.
16-03-2009, 22:47
sarıkanarya_41
Kaptan aşkı
Nihat Kahveci'nin de forma giydiği İspanyol kulübün tangocuyu izlemek için özel ekip oluşturduğu öğrenildi
Kaptan aşkı
Beşiktaş'ın kaptanı Delgado'nun peşini bırakmıyorlar. Lyon, Juventus, Lazio ve Espanyol'un ardından bu kez de Villarreal, Arjantinlinin peşine düştü. Milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin forma giydiği İspanyol ekibin, bir yıldır izlediği Delgado için son dönemlerde özel bir ekip oluşturduğu ve sağlık durumunun yanı sıra oynadığı maçların istatistiklerini hazırlatarak performansını takip ettiği kaydedildi.
Yorum yapmıyor
Özellikle İspanya'nın Espanyol ekibinin 5 milyon, İtalyan Lazio'nun 7 milyon euro'yu gözden çıkardığı Delgado için Villarreal'in kesenin ağzını ne kadar açacağı merak konusu. Sezon başında 2011'e kadar sözleşmesi uzatan Delgado gelişmeleri takip etmesine rağmen Beşiktaş'ta mutlu olduğunu dile getirmekle yetiniyor. Tekliflerden haberdar olan yönetim ise resmi başvuru olmadığı için sessiz kalıyor. FATİH DOĞAN
16-03-2009, 22:48
sarıkanarya_41
Nobre'ye takım arıyor!
Nobre her fırsatta Beşiktaş'ta kalmayı düşündüğünü belirtmesine rağmen menajeri Figer'in Fransa'da pazar aradığı öğrenildi. Birkaç menajerlik firmasıyla görüşen Figer'in ekonomik kriz nedeniyle istediği ortamı oluşturamadığı belirtildi.
Nobre'nin yıllık 2.5 milyon euro istemesinin arkasında da menajerinin Delgado'yu baz almasının olduğu konuşuluyor. 1.1 milyon dolar alan Nobre, pazarlığı da düşünerek Delgado'nun 2.1 milyon euro olan ücretine yakın bir parayı kazanmayı planlıyor.
sarıkanarya_41
Sistemin zaferi
2009 yılının en başarılı takımı olan Beşiktaş'ı iki değişiklik başarıya götürüyor. Denizli, Ernst'in transferinden sonra çift ön liberolu sisteme geçti. 4- 1-4-1'den 4-2-3-1'e dönülmesi Kartal'ı uçurdu. Sakatların iyileşmesi ve rekabetin artması da çıkışın en önemli faktörlerinden biri oldu.
sarıkanarya_41
11 yolunu açtı
Son haftalarda sonradan oyuna girmesine rağmen attığı gollerle dikkat çeken Holosko'ya sevindirici haber. Denizli'nin, Gençlerbirliği maçında hem Ernst'e asist yapan, hem de son golü de atan Slovak yıldızı, Sivas deplasmanında 11'de oynatmayı düşündüğü öğrenildi.
16-03-2009, 22:49
sarıkanarya_41
Sivas için start günü
G.Birliği'ni yenerek haftayı 3 puanla kapayan Beşiktaş'ta futbolcular dünü dinlenerek geçirirken, Sivas maçı hazırlıkları bugün başlayacak. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde 11.00'de gerçekleştirilecek antrenman basına açık olacak.
Hedefe doğru yürüyoruz
Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Gençlerbirliği gibi son haftaların formda ekibini devirmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Erdoğan, "Bu birlik ve beraberlik içinde takımımız hedefine emin adımlarla yürüyecektir" dedi.
Aydın topbaşı yapıyor
Beşiktaş'ın devre arasında Yusuf karşılığında Bursa'ya gönderdiği ancak bunu kabul etmeyince kadro dışı bırakılan Aydın, bugünden itibaren takımla çalışmalara başlıyor. Yönetim, siyah-beyazlı oyuncunun yerine Bursa'ya 500 bin euro verecek
Terim'den Zan'a takip
Sol ön adalesindeki yırtık nedeniyle 2 hafta oynayamayacağı açıklanan Gökhan Zan'a, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'den yakın ilgi var. Zan'ın 28 Mart'taki maça yetişmesi için Milli Takım doktorlarını devreye soktuğu öğrenildi.
Toraman yine çok iddialı
Kara Kartal'ın başarılı ismi İbrahim Toraman, yükselişlerini Sivasspor karşısında da sürdüreceklerini söyledi. Siyah- beyazlı futbolcu, "Takımın havası çok iyi. Zor bir deplasman ama istediğimizi alacağız" diye konuştu.
İnşallah devamı gelir
Gençlerbirliği zaferine golüyle imza atanlarından biri olan Ekrem, "Zirveye gittikçe yaklaşacağımıza hep inanıyorduk" dedi. Denizli'nin orta sahada güvenini kazanan futbolcu, "İlk golümü de atmış oldum. İnşallah devamı gelir" diye konuştu.
Kaleciler form tuttu
Kaleci antrenörü Zafer Öğer, Rüştü ve Hakan'ın çok formda olduğunu söyledi. Öğer, "İki oyuncumuzun da kalitesi ortada. Biz bütün kalecilerimizi her an oynayacakmış gibi hazırlıyoruz. Kesinlikle kalede sorun yok" açıklamalarını yaptı.
Kulübenin galibiyeti
Yönetici Bülent Deriş, G.Birliği karşılaşmasında alınan 3 puanın baş mimarının Mustafa Denizli olduğunu söyledi. Deriş, "61. dakikada yaptığı değişikliklerden sonra maç kazandık. 90 dakika kulübenin zaferi ile sonuçlandı" dedi.
Kazanmak gibisi yok
Tecrübesiyle her geçen gün siyah-beyazlı takıma daha çok katkı yapan Yusuf, görev adamı olduğunu dile getirdi. Yusuf, "Yedekliği dert etmeyecek kadar profesyonelim. Formanın hakkını iyi verdiğimi düşünüyorum" ifadesini kullandı.
20-07-2009, 11:18
CABBARİ
BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NÜN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Tedavi gördüğü hastanede bu sabah vefat eden Beşiktaş'ın eski kaptanı ve spor yazarı Vedat Okyar için Beşiktaş Kulübü başsağlığı mesajı yayımladı.
Siyah-beyazlı kulüp, resmi internet sitesinin girişini Vedat Okyar'a ayırırken, ''Vedat abimizi kaybettik, iyi ki doğdun, iyi ki yaşadın, iyi ki Beşiktaşlı oldun, iyi ki seni tanıdık, tarihimizde ve kalplerimizde sonsuza dek yaşayacaksın'' ifadelerine yer verildi.
''Tarifsiz Acılar İçindeyiz, Vedat Abimizi Kaybettik'' başlığıyla yayımlanan başsağlığı mesajında ise şunlar kaydedildi:
1968-1976 yılları arasında yer aldığı Beşiktaş takımında 253 maçta formamızı giymiş, libero mevkinin vazgeçilmezlerinden olmuş, kullandığı 43 penaltının 42'sini filelerle buluşturmuş, profesyonelliği neticesinde hiç sakatlık yaşamamış, aşık olduğu Beşiktaş formasıyla kaptanlığa kadar yükselmiş ve 42 yaşına kadar futbol hayatını sürdürmüş olan Vedat Okyar, 'Vedat Abimiz' kolon kanseriyle verdiği mücadeleyi maalesef kaybetti.
Futbolu bıraktıktan sonra başladığı spor yazarlığındaki kendine has üslubuyla taraflı tarafsız herkesin sevgisini ve saygısını kazanan Vedat Okyar, Beşiktaş'a olan aşkını her fırsatta dile getirmesiyle de tüm Beşiktaşlılar'ın en sevdiği yorumcularımızdandı.
Beşiktaş Ailesi'nin, Türk futbol dünyasının ve spor medyasının en önemli isimlerinden Vedat Okyar'ın vefatı tüm camiamızı derinden sarstı.
Merhum'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk spor basınına ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.''
20-07-2009, 12:33
sarıkanarya_41
allah rahmet eylesin
01-08-2009, 13:51
sarıkanarya_41
Bu sene kral benim
Olympiakos ve W. Bremen'e transferi gerçekleşmeyen forvet çıtayı yükseltti.
Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Bobo, Porto maçından sonra iddialı konuştu. Olympiakos ve Werder Bremen'den transfer teklifi aldığını doğrulayan ancak siyah-beyazlı takımda kalmaya karar verdiğini belirten sambacı, "Transferde hem benim hem de kulübümün kazanacağı formüle 'evet' demiştim. Olmadığına göre kaldığım yerden devam edeceğim. Bu yıl Süper Lig'de gol krallığını istiyorum" dedi. Geç form tutuğunu belirten Bobo, "Bu, fiziksel yapımdan kaynaklanıyor, şu an hazırım" diye konuştu. Fatih DOĞAN
01-08-2009, 13:52
sarıkanarya_41
Kartal'ın Deco inadı
Beşiktaş, Chelsea'nin süper yıldızı Deco'da ısrarını sürdürüyor. İngiliz külübü ise Milan'dan Pirlo'yu transfer etmesi durumunda Portekizli Deco ile yollarını ayıracak. Pirlo'nun İnter maçından sonra, "Bu benim son derbimdi" demesi ve Chelsea'ye yeşil ışık yakması, siyah-beyazlıların Deco umutlarını iyice artırdı. Chelsea'nin, Milan'dan 5 milyon euro kazanan 30 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusuna yıllık 6.5 milyon euro teklif ettiği açıklandı.
Deco'der çözülüyor
Chelsea, Pirlo için Milan'a servet teklif etti İtalyanlar kabul ederse Deco serbest kalıyor.
Son derbimdi!
Beşiktaş'ın peşinde olduğu Deco konusunda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Chelsae'nin hocası Angelotti'nin bir süre önce yaptığı, "Pirlo'yu alabilirsek Deco'yu gönderebiliriz" açıklamasının ardından; 30 yaşındaki Pirlo'nun İnter maçı sonrası takım arkadaşlarına, "Bu benim son derbimdi" demesi Pirlo'nun seneye Chelsea'de oynayacağı şeklinde yorumlandı.
Para+2 futbolcu
Chelsea'nin Pirlo için Milan'a, 14.5 milyon euro artı Pizarro ve Mancienne'yi de kiralık olarak önerdiği ifade edildi. Milan kulübünün düşünmek için süre istemesi, Pirlo'nun Chelsea'ye gideceği; Deco'nun da serbest kalacağı anlamına geliyor. Bu transfer gerçekleşirse, her türlü fedakârlığı yapacak Beşiktaş yönetimi, İngiltere'ye giderek Deco ile masaya oturacak.
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
01-08-2009, 13:53
sarıkanarya_41
Biz yine Şampiyon
F.Bahçe ve G.Saray'ın transferlerini öven sambacı, "Ama Beşiktaş iyi takım" dedi.
Şunu hemen belirtmeliyim ki Mert Nobre ile yaptığım söyleşi 'ağır çekim' bir ropörtaj oldu... Çünkü araya tercüman girsin istemedim. Nobre de "Yavaş yavaş söyle ben anlarım!" deyince başladık konuşmaya. İşte Türk vatandaşlığına geçmekle kalmayıp, 'İnşallah'sız konuşmamayı da öğrenen içimizdeki sambacının bana aktardıkları... "Geçen sezon çok başarılı olduk. Şimdi Ferrari, İsmail, Fink, Nihat, Erhan geldi. Hepsi iyi futbolcular. İnşallah biz bu sezon yine şampiyon..." "Mustafa hocanın dediği gibi, kadromuz lig için yeterli. Ama Şampiyonlar Ligi zor. Orada iyi kadronun yanında şans da lazım. İnşallah önce iyi kura çekip sonra iyi performans gösterir ve gruptan çıkarız." "Daum'la çalıştım. O çok iyi bir teknik adam. Bir de başka avantajı da Türkiye'yi tanıyor olması. Beşiktaş'ta, F.Bahçe'de şampiyonluk yaşamış. Rijkaard'ın kariyeri ortada ama Türkiye'yi bilmiyor. Bu açıdan işi zor!" "F.Bahçe'nin yeni transferi Dos Santos özel biri. Milli Takım'da da oynuyor. F.Bahçe'ye çok faydalı olacaktır. Bence Cristian da iyi transfer." "G.Saray'ın aldığı Elano ve Keita'nın da kariyerleri ortada. Tartışılacak oyuncular değiller. İkisi de saygı duyulacak oyuncu." "Bu sezon şampiyonluk yarışı oldukça ***ifli geçecek. Biz iyi takımız. F.Bahçe ve G.Saray iyi transferler yaptı. Trabzon ve Sivas da geçen sezonki başarısını tekrarlarsa yarış nefes keser." "Hakemlerle hiçbir sorunum yok. İşini yapmaya çalışan insanlara saygı duymak gerek. Sahada savaşan bir oyuncu olduğum için rakiplerim de bana karşı sert davranabiliyor. Bazen rakibin yaptığı fauller de bana yazılıyor ama olsun..." Röportajın sonunda Arsene Wenger'in Brezilyalı oyuncular hakkındaki tezini hatırlatıyorum. "Bir takım için üç Brezilyalı fazla" diyor, katılır mısın? Kahkahalarla gülüyor. Ama bir yandan da yanıtlamayacağının sinyalini veriyor. "Cevaplayacak mısın?" diye ısrar ediyorum. "Zor soru zor" diyerek gülmeye devam ediyor ve elini uzatarak, sohbeti sonlandırıyor... TURGAY DEMİR
01-08-2009, 13:53
sarıkanarya_41
Nihat'a garanti servet
Beşiktaş, Nihat Kahveci transferini borsaya bildirdi. Kulüpten gönderilen yazıda 4 yıllık sözleşme imzalatılan tecrübeli oyuncuya ilk yıl için 3.5, sonraki 3 sene için ise 2.5'er milyon euro garanti para verileceği belirtildi. Villarreal'e ödenen 4.25 milyon euro da hesaba dahil edildiğinde Nihat'ın Kartal'a maliyeti 15.25 milyon euro'ya ulaşıyor.
01-08-2009, 13:54
sarıkanarya_41
Sabır gerekli
Kartal'ın Çek stoperi Sivok, defansa yönelik eleştirileri normal karşıladı. Her geçen gün Ferrari ile daha uyumlu hale geleceklerini belirten Sivok, "Savunmada yetenek anlamında sorun yok. Uyum için ise biraz zamana ihtiyacımız var" diye konuştu.
01-08-2009, 13:55
sarıkanarya_41
Kurt hocadan A2'ye özel ilgi
Teknik direktör Denizli, PAF'ın yerini alacak oluşuma büyük önem veriyor.
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin aklı fikri yeni sezonda PAF Ligi'nin yerini alacak A2 Ligi'nde... 23 yaş altı oyuncuların forma giyebileceği ligde 2 de yabancı kullanılabilecek olması tecrübeli hocanın iştahını kabartıyor. Yeni oluşum için "Yıllardır böyle bir değişime ihtiyaç vardı" yorumunu yapan Denizli, "23 yaş altındaki oyuncularımızın gelişini sağlamak açısından son derece verimli olacaktır" diye konuştu.
01-08-2009, 13:55
sarıkanarya_41
Arif Çelik korkuttu
Konya Beşiktaşlılar Derneği eski başkanı Arif Çelik, trafik kazası geçirdi. Aracıyla 5 takla atan Çelik'in iyi olduğu öğrenildi. Başkan ve yöneticiler, Çelik'i arayarak 'Geçmiş olsun' dediler.
01-08-2009, 13:56
sarıkanarya_41
Yusuf&Nobre hazır İbo zor, Özkan yok
Beşiktaş'ta Süper Kupa maçı öncesinde sakatların durumu belli oldu. Ağrıları bulunan Yusuf ile adalesinde zorlanma olan Nobre'nin forma giyebileceği belirtildi. Takımla çalışmaya başlayan ve iç adalesinde çekme olan İbrahim Üzülmez'in riske edilmeyeceği ifade edilirken, sağ arka adalesinde çekme olduğu için dünkü idmana çıkmayan Serdar Özkan'ın ise yarınki maçta forma giyemeyeceği öğrenildi.
01-08-2009, 13:56
sarıkanarya_41
Denizli diyor ki...
Teknik direktör Denizli, Süper Kupa maçı öncesinde bir basın toplantısı yapacak. Tecrübeli hoca ve bir futbolcu, bugün 12.00'de Swissotel Neuchatel Salonu'nda soruları yanıtlayacak.
01-08-2009, 13:57
sarıkanarya_41
Lincoln işimize yaramaz
Yönetici Hakan Aksoy, medyada çıkan "Lincoln Beşiktaş'a gidiyor" haberlerinin gerçek olmadığını söyledi. Aksoy, "Kesinlikle böyle bir şey yok. G.Saray'da idmanlara çıkmayan, sorunları ile baş edilemeyen bir adamın Beşiktaş'ta işi olamaz" yorumunu yaptı.
01-08-2009, 13:58
sarıkanarya_41
TIR görev başında
Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerini taraftarlara ulaştırma hedefiyle donatılan Kartal Yuvası TIR'larından ikisi yarın Atatürk Olimpiyat Stadı önünde hizmet verecek. Süper Kupa finali için maça gidecek siyah-beyazlı taraftarlar, TIR'lardan alışveriş de yapabilecek.
01-08-2009, 13:58
sarıkanarya_41
Kartal'a milli davet
Beşiktaş'ın üç genç yıldızı Orhan Gülle, Furkan Şeker ve Sercan Hacıoğlu Finlandiya ile yapılacak iki özel maç için 18 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna çağırıldı.
01-08-2009, 13:59
sarıkanarya_41
Divan haftaya
Beşiktaş Divan Kurulu'nun olağan ikinci toplantısı 8 Ağustos Cumartesi yapılacak. Ceylan İntercontinental Otel Dolmabahçe Salonu'ndaki toplantı saat 11.00'de başlayacak.
12-12-2009, 13:49
MUTAF
Ara transfer döneminde Beşiktaş’ta yapılacak operasyonun ipuçları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. İddiaya göre Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin gönderilmesini istediği isimler:
Yeniçağ Gazetesi'nin iddiasına göre, siyah-beyazlı ekipten gönderilecek futbolcular netleşmeye başladı. Teknik Direktör Mustafa Denizli, Tabata, Tello, Erkan Zengin, Serdar Özkan, Batuhan Karadeniz ve Erhan’ın biletini kesti. Siyah-beyazlı ekibin iki yabancısı Tabata ve Tello’nun yanısıra Erkan Zengin, Serdar Özkan, Batuhan Karadeniz ve Erhan kiralık olarak başka kulüplere verilecek. Gönderilecek iki yabancı nedeniyle konjanda yer açılacak ve Delgado’nun askıya alınan mukavelesi yeniden işlerlik kazanacak. Giden futbolcuların yerine Ali Kütük, Can Erdem, Caner, Orhan ve kaleci Umut (A) takıma alınacak. Tello Lizbon yolcusu Dün yapılan idmandan önce konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Teknik Direktör Mustafa Denizli, raporunu hazırladığını ancak bunu 24 Aralık’ta açıklayacağını söyledi. Özellikle Tabata’nın kendisini hayrete düşürdüğünü belirten Mustafa Denizli, “Ondan daha iyi performans beklerdim ancak bu zamana kadar sergilediği futbolla beni yanılttı. Tello da Sporting Lizbon ile temasta. Anlaşma sağlarsa kendisi ayrılmak istiyor” dedi. Kaleci Korcan: Eldivenlere talibim Hakan’ın sakatlığı, Rüştü’nün burnundaki kırık nedeniyle zor günler geçiriyor olması Beşiktaş’ın üçüncü kalecisi Korcan’ı gündeme getirdi. Her zaman göreve hazır olduğunu belirten Korcan, “Rüştü ağabey büyük ihtimalle Manisaspor maçında sahaya çıkacak. Çıkmasa bile ben görev hazırım” diye konuştu. Ocak ayını iple çekiyorum Tedavisi uzun süreceği için sözleşmesi askıya alınan Delgado, ocak ayında yeşil sahalara dönecek. Arkadaşlarıyla idmana çıkan ve kendisini çok iyi hisseden Brezilyalı futbolcu, “Taraftarları çok özledim. Antrenman maçı beni kesmiyor. 90 dakika korakor mücadele etmek istiyorum. Ligin ikinci yarısında yeniden takımda yer alacağım için çok heyecanlıyım” dedi.
12-12-2009, 13:50
MUTAF
Beşiktaş'ta "Delgado dönüyor... Şimdi kim gidecek?' sorularının alevlendiği şu günlerde, siyahbeyazlı yönetim sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Filip Holosko ile yeniden anlaştı.
Beşiktaş yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Slovak futbolcu Filip Holosko'nun menajeri ile masaya oturarak prensip anlaşması sağladı. Daha önce 'Ya imza atar ya da gider' tavrı belirleyen yönetimin, dün Slovak futbolcunun uluslararası menajeri Milan Levinski'yle masaya oturduğu öğrenildi. Beşiktaş yönetiminin, "Sözleşme yenilemek istiyoruz" diyerek teklif yaptığı menajerin, "Fiyatta anlaşırsak kalıryanıtını verdiği belirtildi. Bunun üzerine pazarlığa başlayan taraflardan Levinski, yıllık 850 bin Euro alan Holosko'nun ücretinin 2 milyon Euro'ya çıkarılmasını istedi. Beşiktaş cephesi ise, 1.250 bin Euro teklif etti. Ardından menajer fiyatı 1.700 bin Euro'ya çekerken, siyahbeyazlılar 1.400 bin Euro'ya çıktı. Fiyat aralığının azalmasıyla prensip olarak büyük ölçüde anlaşıldı. 2010'DA OLACAK Levinski'nin pazarlık sırasında Holosko'nun Slovak Milli Takımı ile 2010 Dünya Kupası'na gidecek olmasını koz olarak kullandığı ve "Orada büyük bir patlama yapabilir. Elinizden kaçırmayın" dediği ifade edildi. KİM GİDECEK? Bu anlaşma ile yabancı konusunda çemberi daralan Beşiktaş'ın Delgado'nun dönüşü sonrası kontenjanı açmak için kimi göndereceği merak konusu. 2 AYDIR YOK! Olduğu ameliyat nedeniyle yaklaşık 1.5 ay takımdan uzak kalan Filip Holosko, 10 gün önce çalışmalara başladı.