bir tşk... çok görmeyinAlıntı:
emeğe saygı :smiles22:
Printable View
teşekkürler:ty:
eline sağlık üstat.
NAT GEO WILD USHUAIA TV
astra da bu kanalar kaçlık anten le alcaz arkadaşlar yer muğlaa
arkadaşlar 3.17 yazılımı cıkmış fakat haziran 1 başlayacakmış ve yeni kanallar eklenecekmiş söylemtisi var bekleyip göreceyiz umut abii ilerleyen zamanda kontrol edip yazılımı verir:)
astrada 12402 v 27500 tp sinde sıkıntımı var yayın alamıyorum
Kimse yok galiba yeni yazılımdan bahsedilmiş ama mokur veya umut55 hocam buralarda değil
yazılım şuanda bende var 3,17 ve 3,18 yarını bekliyorum vermek için arkadaşlar
inş yarın akşam çılgın lar 2 ye çıkacakl arkadaşlar çok umutluyuz :/:/:/://:
edirnel ihemşerim müslümm baba:D:D:D
evet babaaaa
merkez kaleiçi ama şuan maalesef bursadayım
:S
3.18 cıkmış diyorlar
bu yazılımla herşey full imiş
astradaki takilalar (Digital +)bahsediliyor
ve cılgın uydu
baba yarın akşam w6 tan inş çılgın şeyler geliyo bekemmmmmmmmmmmmmmmmmmm:D:D:DD 3,17 de var 3 ,18 de baba
şuana itibariyle 3,18 yükledim w3 paylaşım ile hiç bi kanal yok aradıklarımızdan arkadaşlar yeşi,l lamba tyanıyo ama yarın akşamı bekleyip görücez gelirse zaten w6 21 derece data ile gelecektir
günaydın arkadaşlar bugün ayın 1 i varmı bi gelişmee sonuc alanlar yazarsa sevinirim
başka yerden aldığım 3.17 ,farklı yazılım.3.17 21 den kanallar açık.çılgın olmadığı için bakamıyorum,siz denersiniz.
loader içindedir...
3.16 ile aynıdır mokur usta denenmiştir
w3 olmadığı için ordan dataya bakamıyorum.belki orda farklı bişeyler vardır,Murat usta...
21 var ustam onu bilmiyorum bu hafta neyin en olucagı belli olur
abiş 3,18 w3 data yok şuan 3,17 yi yüklicem
3,17 w3 data ile paylaşım yokk yeşil lamba yanıp kısa bi süre sonra sönüyooooo
verdiğin 3,17 ile selim usta 3,16 dan farklı bişey yok w3 data ile çılgın dahilllll
w6 data ile 3,17 de farklı bişey varmı murat usta
tşk selim ustacımmmm
3,18 yazılımını yükledim w3+w6 açıyor ama yine aynı kanallar üstatlar
kanallar aynı yeni eklenen bir şey yoktur
değişen bir şey yoksa 3.16,la devam
sevgili üstatlar ben 3,18 yazılımı yükledim, w6 ile seri birşekilde kanalları açıyor ama w3 de kanalları yavaş açıyor
kimseden ses çıkmıyor
arkadaslar 3 16 ıle degısen bırsey yoksa demekkı 3 16 3 14 ıle aynı o zaman yuklemeye gerek yok ama fark varsa onu bılemem tabı.sımdı mokur ustanın verdıgı yazılımla w3 data ıle yıne aynı kanallar mı var acaba. eger oyle ıse 3 14 var bende onunla devam edıcem arkadaslar. cevap ıcın sımdıden sagolun
gece w3+w6 da data almıyordu cihaz 3,18 yüklü yeni yazlım mı çıkıyor acba
3.17 ve 3.18-- w3, w6 data var kanalllar kapalıdır...
Kanallar açık,detaylarına bakamadım.
********W6,W3 ,NSS6 ,AB1***********
arabların sitesini hackırlamışlar arkadaşlar
bende 3.16 yüklü herşey normal akşam izledim bu sabah baktım birşey yok ama data w3 :)
[QUOTE=MOKUR33;481619]zehni usta yukardaki yazılımı yükle,4 uydudan data alıyor.şuan 21 de hızlı şekilde açılıyor kanallar.diğer 3.17 hiç açılmıyordu,bu yeni 3.17 yazılım gece çıkmış.
[/QUOTE
teşekürler hocam yükleyecem
3-6-2010...3.17 yeni yazılımla..w3 data..hotbird jsc art anımaux kanalları açık
18+ lar yok ..nilesat açık
3.17 yükledim bakalım ne gelişmeler var
3.17 yazılımda kanallar aynıdır bi gelişme yoktur olmaya bilir
hotbird yada nilsat üzerinden art sportları izleyen varmı ?
arkadaslar bu 3 17 de free x redlıght premıum x dream acık mı acık mı acaba ve sct ler
en iyi uydu datası 21 w6 dir kolay gelsin
aynen usta çevircez inşallah w6 ya sende hotbirdde yada nilsatta art sport ları izleyebiliyomusun yada frekansı ne sene başında bi gittiydi hale bi numara yok bende
abi sen bana hotbirttekilerin frekansını verirmisin mahsuru yoksa?