3.24 yazılımında kalın gelir yayınlar bazen sorunlar olabilir paniye gerek yok
Printable View
3.24 yazılımında kalın gelir yayınlar bazen sorunlar olabilir paniye gerek yok
sağol abi belgesel kanalların bazısı yoktu gelir inşallah
bilgisayar ısmarladım yakında drem box ta aldımmı? card sharing yapacaz artık
bundan sonra yelek 6 ile uraşmacaz:)
3.24 şuan çalışıyormu 3.23 gitti
yayınlarda sorunlar var yanı datalarda gelirseburdan paylaşırız kanalları kolay gelsin
diyer cihazlarla ilgili bölüm var arkadaşlar yakında y6 bölümü ve daha dogrusu aparat bölümü acıcagız serkan ustaya söyleyeceyim biraz bu araralar yogunum kolay gelsin
haklısın diğital 52 abim bende türk silahlı kuvetlerinde görevliyim ama bu işler hobi olarak görüyom biri çıkar diğeri gider.
w3 datadaki bu frekanlar full acık biri hd dir 12399 h 27500 11526 h 27500 kolay gelsin w6 daki data sorunlu olup ve cyf kartların günü bitmiş olup sky lerde aynı gelişmeleri burdan takip edilim kolaygelsin
W3 datada HD Suisse gelmiştir
12399 H
MPEG-2
MPEG-4 27500 3/4
w3 data da bu kanallar acılmıştır
Red Hot S*x TV 1/2/3/4
10815 H
DVB-S/MPEG-2 27500 5/6
hortbirt için
evet arkadaşlar aldıgım bilgiye göre w3 data iranlilar almış w6 datayıda koreliler almış arap forumlarında bilgiler bu yönde süprizlerde geliyormuş gelişmeleri sizlere aktarmıya devam ediceyim bu y6 için gecerlidir kimse konuyu sabtırmasın gelişmeleri burdan bilgi vericeyim kolay gelsin bu bir alıntıdır
yeni yazılım verildi arkadaşlar w6 için y6 yanımda olmadıgı için deneme sansınyok denemeden yazılım vermek istemiyorum yarın sonucu yazarım kolay gelsin
edittttttt
w3 kullananlar bu yazılımı atsınlar arkadaşlar en saglıklı yazılım bu şuan kolay gelsin:45::45::45:
w3 data ile 3.21 yazılımı jsc kanaları açıkmı
Y6_24.10.2010_rom_v3.24
editlenmiş yazılım
müslüm abi tak drembox ı oyna topunu bak ben öle yaptım senide bekliyoruz dreambox a artık
konu y6 konuşudur arkadaşlar konuyu saptırmayalım lütfen
herzaman nezaman istersen müslüm abi yardımcı olurum
3.24 ile astra, 16, redhot, paylaşımda degil
abican hotbirde discovery nat geo wild animal planet açan yazılım var mı nilsata çevircem ön bahçede ağaçlardan dolayı sinyal alamıyorum ne yapmam lazım abicanlar.
en güzel kanal belgeseller bence abi yakında gelir inşallah yardım için sağol müslüm abi
w6 data daha gelmedi bakalım ne olucak gelişmelere bakıyoruz
y6 sondurum w6 data için w6 datayı koreliler almış w6 datada yada sorun var w6 data nilesatı alıyor w6 data hortbirt yok bu sadece arab forumlarında alıntıdır koaly gelsin
y6 bölümünü yenden acıcaz arkadaşlar kolay gelsin
sadece y6 olsun
3.25 cıkmış yeni yazılım
umut abi w3 için yeni yazlım gelcek mi
her saat yazılım cıkmaya basladı...
y6_rom_v3.22..26.10.2010
verilen yazılımlar denenmiş mi acaba.bugün siteye verilen bu ikinci yazılım.kafam karıştı biraz.ustalar deneyipte foruma verirse bence daha sağlıklı olur kanısındayım
w6 data olumsuz