serkan yılmaz bu yazılkım gm 11000 serilerinde atılıyopr anladığım kadariyle fakat benim cihaz gm 30700mx hangi yazılımı atmam lasım aciko dan bilgi veriseniz sevinirim
serkan yılmaz bu yazılkım gm 11000 serilerinde atılıyopr anladığım kadariyle fakat benim cihaz gm 30700mx hangi yazılımı atmam lasım aciko dan bilgi veriseniz sevinirim
serkan hocam bu yeni yazılım çok süper oldu eski yazılım uyuz ediyordu suan absat tps falan gitti gerci dün aksam absat kanalları ve arda multiler acılıyor fakat 1 dakika ya izliyorum ya izleyemiyorum sonra sifreye giriyor artık 15 dakika gelmiyor normalde olması gereken bu mu yoksa benim cihazdamı sorun var galiba sizin tps auto dediğiniz seyi çok ii anlamadım ama cryptoworks lar falan açık cihazım 4222 cı
arkadaşlar ben 4222 cı ya yazılımı yükledim fakat sadece bir gün kanalları izleyebildim.bu gün epey uğraştım açılmıyor keyler tekrar mı değişti acaba vede biss bölümündeki kanallar çekmiyor.yardımmmmmmmm
Yazılımda TPS VE ABSAT Paketi çöktü arkadaşlar
Arkadaşlar bu son yazılımla D+ ları çözebiliyormusunuz? Ben GM 11400 cime yükledim ama şifreleri doğru girmeme rağmen açılmadı. Sizlerde durum nasıl? Acil olarak bilgi verirseniz sevinirim.
Saygılar.
Sağol Serkan kardeş. Bende eski acikoyu tekrar yükleyim bari napalım. Yardımın için teşekkürler.
Saygılar.
Ayrıca LA LİGA Futbol Yayınlayan Kanalıda açılmıyor malesef.