ilk önce dosyayı rardan çıkarondan sonra kup 230 ile yükle
Printable View
:nono: bu nedemek dostum hayrola yazılımlar senmi üretiyorsun yoksa bu kadar emin konuşuyorsun yada sunny firmasının yazılım bölümü başkanlığı falanmı sende yok yok belkide koredeki kaonun yazılım şefliği ha hangisi ben bu açıklamanı talihsiz bir açıklama olarak alıyorum bence bulunduğun mevkiye göre hareket et derim o yldızları boşa taşıma insanları düzgün bilgilendir 12 /12/2006 orjinal yazılım vardır buraya formunuzada koyun bence insanlar 3/11/2006 yazılımından beri bu yazılımı bekliyor hadi sağlıcakla kal iyi çalışmalar :49:
Kaon team takımına sormak lazım 10 kişi var teamda özellikle snopy böyle birşey olsa kesin koyardı valla bilmiyorum ayrıca o yazılımın ne artısı var bende bilmiyorum.Alıntı:
Genel edindigim bilgiye göre yazılımlarda + birşeyin olmadıgı uygun olursa foruma konular zaten
herkese iyigeceler diliyorum
sevgili serkan hocam bende gördüm yazılımları 12 12 2006 tarihli yazılımlar btm diyr vermişler altındada KAON MEDİA YAZILI SAYGILARIMLA
12 aralık yazılımlarının bir artısı yoktur
sevgili hocam zaten üç cihaza vermişler yeni btm diye
12 03 a5
12 01 a5
16 00 a1 bu cihazların emusunu vermişler 5.8.170 saygılarımla
emusu 170 olanlar ayrı onu fabrika vermedin fabrikanın verdiği yazılımların emusu 5.8.161
At-7011dz_16.00.a1,s/w= V02.00.07 ?