Sözlerinizde cok haklısınız.Malesef insanlarımız aç geziyor cogu zaman.Bu işe bir care mutlaka bulmaları lazım sevgili devlet buyuklerinin
Printable View
ben ınanmıyorum dustugune
bende emekliyim
geçen yıldan beri aldığım zam belli tek örnek geçen yıldan buyana benzine yapılan zam belli.Benzini örnek verdim benzinden sonra herşeye zam geliyorda ondan
Alıntı:
Kardeşim inşallah okulunu bitirdikten sonra bir mekan açarsın bak o zaman devlet vergilerinle sana nasıl ortak oluyor görürsün tuttuğun mekanın kirası üzerinden stopaj(ne demekse anladığım kadarı ile neden işyeri açıyorsun parası)
gelir vergisi,kdv, vesaire vesaire isimleri ile resmen sana ortak oluyor
ne enflasyon düşer nede AB ye girersin ...
valla bi dükkanın gelirine devlet %90 ortak daha ne söylüyeyim...durum meydanda ..esnafın hali duman...anası ağlayan küçük esnaf..vur abalıya vur gitsin daha ne diyeyim
ben kesinlikjle inanmıyorum...
enflasyon düşüyor fakat alım gücü iki katı düşüyor zaten enflasyonda alım gücü olmadığından dolayı düşüyor
(tekelleştirilen şirketler ve bunların sattıkları hariç)
enflasyon düşmedi sadece sanal ortamda düşük unutmayınki bir ülkede üretim yoksa dört metre tektille iş potansiyeli artmaz sen yeraltı ve yer üstü madenleri ve üretim olmadıkca yani azineye ektira gelir kaynagın olmadıgı sürece ben enflasyon düşmez sana da bu madelere işletme izini vermediklerici süre işlendigi taktirde de peşkeç çektirmezzen ben o zaman inanırım.........?