Arkadaşlar menü Kaon mu stream mi ? Stream ise yüklenmez zaten. Tek tek kanal taşımakla uğraşılmaz valla..
Arkadaşlar menü Kaon mu stream mi ? Stream ise yüklenmez zaten. Tek tek kanal taşımakla uğraşılmaz valla..
eline saglık ustam başarılarının devamıdı dilerim
eline saglik.12.c1.a5. yukledim acilabilen ne varsa hepsini
aciyor.sorunsuz calisiyor.tasakurler SNOPY
tek bir sorun var turksat a bazi kanalari gostermiyor.
ornegin trt ler ne yapabilirim.bircok uydulari sildim gine olmadi.bu sekilde bircok kanali seyredemiyoruz.tesekurler
türksatı tekrar taratın olmadı cihazı fabrika ayarlarına döndürün yazılımı yüklemeden kurukfayı mutlaka yüklemeniz gerekir eğer direk yüklediyseniz kurukafayı yükleyin ardından yazılımı tekrar yükleyin.
arkadalar bana yardımcı olun proğramı atıyorum 8. hatası veriyor ne yapmam lazım
arakadaşlar cihazım ora 5010dcı hangi proğramı atmam lazım 8. hatası veriyor yanlışmı atıyorum
tamam arkadaslar.hata benim lnb ayarlarindan kaynaklaniyordu.duzeldi.hepinize tesekurler.
Alıntı:
arkadaşım diğer başka bir konuda aynı mesajı yazdınız cevapladım ama konuyu takip etmiyorsunuz. Cihazınız Düz board olabilir. Cihazınızın HW nosunu yazarsanız iyi olur. HWsi uygun değilse bu yazılımlar sizin cihazınıza olmaz Cihazınızın HW sine göre kurtarma yazılımını yükleyin.
Snopy ustam yazılım yükledim emeğine teşekkürler şifre istiyor acaba şifre kaçtır yardımcı olursanız sevinirim.