volkan tesekkur ediyorum.:45:
Printable View
volkan tesekkur ediyorum.:45:
teşekkürler kardeşim ellerine sağlık:clap2::
selamlar volkan goldmaster 9100 VFTA cihaza yazılım yükleyemiyorum, !! External error Occurred !! diye bişey yazıyor loder
yükleyiciye sag tıkla-özelliklere gel-uyumluluk var oradan 98-me ye ayarla ok de. işlem tamam olamlıdır. cihaz yuklemeden önce stb. olacak,ve loder da yukleye bastığında cihazın fişini cereyandan cekip tak. kolay gelsin.:45:
yükleyiciye sag tıkla-özelliklere gel-uyumluluk var oradan 98-me ye ayarla ok de. işlem tamam olamlıdır. cihaz yuklemeden önce stb. olacak,ve loder da yukleye bastığında cihazın fişini cereyandan cekip tak. kolay gelsin.:45:
slm dostum v oldugundan emınmısınız
denedim yine aynı hatayı veriyor teşekkürler
Bu topik tam uluslararası olmuş...dünyanın farklı ülkelerinden insanları görmek mümkün...maşallah...nazar değmez inşallah...sevgilerimle...
Alıntı:
arkadaşım cihazının menüsüne gir cihaz bilgisini yaz. ayrıca almış olduğun hata pcile cihazın bağlantı kuramadığındandır. pc ye yeniden başlat rs 232 kabloyı bir kontrol et uymuluğu yap ve takrar dene. cihazı fişten çek yükleme programınıu aç yazılımı seç yükle butonuna bas cihazı fişetak. kolay gelsin.