bence amerikanın parmahı olabilir kurtlar vadisi ıraktan sonra intikamını almış olabilir ne dersiniz.
Printable View
bence amerikanın parmahı olabilir kurtlar vadisi ıraktan sonra intikamını almış olabilir ne dersiniz.
Bu ülkede hangi güçlerin egemen olduğuna dair bir sinyal mi bu?
Düşünmek lazım...
Henüz hangi formatta yayına gireceği belli olmadan bile yaygara koparanlara bir anlam veremezken,yayınlandıktan sonra konusu ülkemiz için gerçekten çok önemli olan "terör"olunca susarlar dediğim bu insanlar ya sustu?!!veya başka na....suzlar, şer....sizler hainler devreye girerek diziye müdahele ettiler.
Bence enkötüsüde RÜTÜK denen kukla kurumun (artık kukla olduğu aşikar)bir devleti TÜRK DEVLETİtemsileuzak kalmasıdır.
yazıklar olsun...
sanki yasadıgımız yer turkıye degıl kurdıstan bu kadarda oluyormus demekkı yazıklar olsun ınsan ızleyınce manevı duyguları kabarıyordu cok yazık oldu
bunu anlamak için en güzel yöntem sms dir.ücretsiz sms servisi açılır.aynı numaradan 2 kez oy yollanması engellenir.sonuç kesin ve net olur.13.000 kişi yüzünden dizi kaldırılamaz.bu ülkede 72 milyon civarında insan yaşıyor.....kesinlikle yabancı güçlerin engellemesi.insanları uyutma taktiği aynen devam ediyor.............olmaz olsun.telefon hattını iptal ettiler.internet sayfası kapalı rtükün........neden insanların tepkisinden kaçıyorlar.............
sabah ki rezillikleri görmazler çünkü insanları böyle uyutuyorlar..............YAZIKLAR OLSUN .ne diyeyim...................
bir avuç teröristin oyuncağı olduk.yayından kaldırılmasını şiddetle kınıyorum.
demokratik bir ülkede yasaklama,kısıtlama olmaz,sadece diktatör rejimde olur
bence isdedikleri oldu onlar istedi biz kaldırdık nasıl bir düzen anlamadım bazen kızıyorum kendi ülkemize çok korkagız diye..
selametle..
ılk bolumunu ızledım,bilmeyenler için terörün ne amaçlı olduğunu gösteriyor.dizinin oturmuş ve taraftarı olan bir kadrosu var.gayet güzel olmuş kalkmamalı bence,ondan önce kalkması gereken bir kaç dizi var onları kaldırsınlar.
arkadaşlar bu gune kadar flim veya dizisini izlemedim ama kaldırılmasından taraf değilim saygılar
kesinlikle yayına devam etmeli millet bu pisliklerin gerçek yüzünü görmeli