Buradan videosunu izleyin tavsiye ederim.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
bence RECEP TAYİP ERDOĞAN cumhur başkanlığını hak etmiş bir insan
gelin arkadaşlar eskiden biraz hatırlayın 4 nisanı ne zaman unutunuz
adamın borcu var dıda 2 ye katlandı hani.....
bu milleti anlamıyorum ..yüce ALLAH a inanırız derler bi liderin inancı yüksek diye irticai faliyetlerden korkarlar asıl korkulacak inanç zayıflığı bulunan
insanlardır ha bu arada ben parti falan tutmuyorum ,,bir zamanlar sol partilere oy verdim hep fos çıktı artık vermiyorum şu aralar genel olarak sıkıntılarımız var ama bunu kimse unutmasın 70 milyonun 20 milyonu hiç bişe yapmadan resmen milletin kanını emiyor bunlarada dur demek için bilinçli liderler seçmek gerekir...teşekürler ...benim görüşüm medeniyet diyenler her görüşe saygılıdır....
Beş yıldır Her hazırladığı yasa veto yiyen ve ayağında bir pranga ile dolaşan bir hükümetin;Bir beşyıl da özgürce yasalarını çıkarması ve icraatlarını yapması, böylece şimdilerde muhalif olan herkesinde memnuniyetini kazanması lazım.bence Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığını bir sonraki seçime ertelemelidir.Şu Anda Cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum...
kesinlikle öyle bir kimsenin cumhurbaşkanı olmasını istemiyorummmm
kesinlikle hayır diyorum.
arkadas platformu neden sagcilik solculuk veya particilige cekiyorsun burada milli bir davadan bahsediliyor sen tayyibin cumhurbaskanligini icine sindir bebek katiline sayin diyen insanin sehitlerimize kelle diyen bir insanin cumhurbaskanligini turkum diyen hic kimse icine sindiremez ve lutfen burada solculuk-sagcilik ve ya particilik yapmayalim
halkımız biraz tarih okusa. biraz gerçek haberlri izlese . ozaman kesinlikle rtenin ne başbakan ne de cumhurbaşkanı olmasını ister. olmasın diyenleri bilinçsiz olarak tanımlayan arkadaşım biraz tarih okusun ve gerçkleri daha ii görsün.amerikayla stratejik ortak olunarak mı ? bu ülke ileri gidecek bırakn bunlarıallah aşkına......
Birzamanlar tüm dünyanın karşısında titrediği bir ülkenin şu anki durumunu benim gibi herkes yaşıyor A olmazsa B olacak malesef al ötekini vur berikine değişen ne var varmı masaya vuracak bir siyasetçi gerçekten ülkesini düşünecek biri rahmetli ulu önderimizden sonra hangisi ülkeyi yukarılara götürmüştür.El etek öpmeynen başka bir zamanlar karşımıza çıkma cesaretini gösteremiyen çeşitli ülkelerin karşısında kopacak derecede incelmeynen onlara iyi görünmek için her isteklerine eyvallah diyerek boyun bükülmüyormu? pembe tablo çizmeye çalışmasınlar artık kimse onlara inanmıyor görsel ve yazısal basını satın alarak masal anlatıyorlar artık biz bu gibi laflara doyduk.artık monoton siyaset istemiyoruz.neymiş efendim ülkemizin bütçe açığı gittikçe kapanıyormuş evet doğru ama üretilen ne var?kocaman bir sıfır aynı geçmiş gibi.üretim yok tüketim var bazı kişilerin haklı veya haksız kazançlarnı malını mülkünü satarak bütçeye takviye edilmedimi?daha söylenecek çok şeyler varda bunları zaten herkes yaşıyor derinlere dalmadan sadece açlık sınırıynan asgari ücretin kıyaslama yapalım herşey ortaya çıkar.YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR.Saygılarımla